Bildet inngår i albumet Snoopy -
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger287
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_316213} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Marit O.

Herlig Tom,flott med den fargerike snoopy omgit av
hvitveis vandrer på stien og ser veldig glad og fornøyd ut,liker som vanlig komp
men stammen i venstre side syntes jeg ble veldig dominerende ellers knall :)
Mvh Marit
Avsluttet .

første jeg tenkte på når jeg så dette bildet var rødhette og ulven.
Bildet viser da fra ulvens synsfelt.

likte at trestammen var i veien uansett om den dominerte mye, men den gjorde helt klart bildet mye mer spennende
Helge R.

spennende, dristig komponert
:)Gorm
Avsluttet .

Dette ble utrolig spennende.
Her er et foto som setter fantasien i gang.
Den intetanende lille fargeklatten som kommer langs veien har kanskje noe i vente....

Fint utført.
Dristig presentasjon.

Mvh
arve
Jani F.

Wow! Dette var skikkelig bra Tom! Effektfullt at du har teke med såpass mykje av trestamma som du har gjort her og kvitveisen som syner veg mot den lille jenta som aner fred og ingen fare... Flott med bilete som får ein til å undre seg og her er det rom for mange tolkninger. Bra! Mvh Jani
Svend Wiig L.

Hei Tom!

Det er en hærlig årstid vi er inne i, med hvitveis osv.

Det at du bevisst har brukt den nermeste trestammen så synlig og uskarpt, er irriterende men samtidig kledelig utenfor reglene og da kan det virke sentrert mot hovedmotivet!

Jenta, i en deilig skog med hvitveis, virker som er i sin egen verden, plassert mellom de to trærne og som sparker i bakken osv. (En viktig detalj!)

''Nusselig'' der hun går i eventyrskogen!

Bra!!

Mvh Svend
Avsluttet .

Er litt usikker på stammen til venstre,den er veldig dominerende,men på samme tid dras blikket mot den lille fargeklatten innimellom trærne så jegvet ikke om det gjør så mye at den er såpass dominerende,spennende er det iallefall at du tør å gjøre det du har gjort her og jeg liker bildet kjempegodt.Liker også posituren på gullungen,ser ut til at hun virkelig koser seg her,på tur langt inni den vide store skogen.
Spennende og vakkert bilde.
Hilsen Tone!
Ole-Kristian T.

Hei, dette gikk rett hjem hos meg, bl.a. fordi jeg er en romantiker og liker blåveis og små blomsterpiker :) Stammen synes jeg er dristig men helt grei, det jeg er litt usikker på er formatet, midt mellom rektangulært og kvadratisk. Prøvde å tenke et kutt i bunnen, men da mister du feltet foran det nærmeste treet til høyre, så det er sikkert best som det er. Fargene (særlig på jenta), fokuseringen, trærne bakover som skaper dybde, ser jeg ikke et steingjerde der bak også.., komposisjonen, kort sagt, dette bildet inspirerte meg masse. Anbefales!
Tom T.

Når jeg tar et bilde, følger jeg ikke regel boka. Det som jeg er veldig opptatt av med et bilde, er det emosjonelle og bilde varer lengre enn 3 sekunder. Takk for flotte kommentarer:)

TomT
Tove H.

Du har laget en skummel effekt med den trestammen. Nesten som når ulven lurer på Rødhette... Lille Snoopy virker lykkelig i hvitveisskogen - kanskje på vei til bestemor. Eventyrlig og flott - liker dine regelbrudd.
Hilsen tove
ketil o.

Hei!
Din evne til å komponere bildene annerledes har fasinert og imponert meg fra dag 1 på foto.no. Dette bildet er intet unntak. Utsnittet er velfungerende og spennende. Ville nok muligens beskjært ørlite til venstre,men er ikke sikker. Når det gjelder å ''følge'' boka er du et bevis på at det er unødvendig i mange sammenhenger:) Liker fokuspunktet her. Fint å bli ledet innover til jenta som småtripper ut av skogen i 1-2-3,1-2-3 takt. Fargene er naturtro og fine,lyset framhever modellen fint.
Mvh:
ketil
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu