Bjørk i solnedgang
Pga. de uskarpe stråene, så valgte jeg å ta med den greinen til venstre
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger387
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_317817} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Roger A.

Hei.

Personlig ville jeg sett bildet uten noen av bjørkene, da hadde det blitt en riktig høydare. Ellers er bildet godt eksponert, og er skarpt på de rette stedene. Syns du har komponert bildet sers godt(ser bort fra bjørkene da).

//roger
Ivar G.

Utrolig flott lys, bra skarphet og vakre farger. Jeg synes godt det kunne vært mer luft mellom treet til venstre og bildekanten, men bortsett fra det kan vel dette bildet sies å være så godt som perfekt. :)
Tom Dysa S.


Dette likte godt,nydelig farger og fin komp for min del passet de små bjørkene helt fint inn bilde.. Mvh Tom Dysa
Eli R.

Jeg ville prøvd å klone ut stråene og så kvittet meg med bjerka til venstre. Kan jo også prøve en enda tightere crop? Jeg syns i hvertfall at strående stjeler mye oppmerksomhet.
- Eli
Hjalmar J.

Supert bilde og nettop de trærne i forgrunnen gjør at bildet skiller seg ekstra godt ut fra mengden, meget bra bilde :-)
Inge S.

Hei.
Et motiv jeg glatt hadde hengt på veggen.
Meget severdig.

Mvh Inge
Wenche J.

Hei Øistein
Et meget vakkert og dekorativt bilde med god dybde, vakre farger og med flotte siluetter. Liker bildet slik det er. Vil ikke forandre på noe. ANbefales.):):)
Mvh Wenche
Anne Ø.

Nydelig, malerisk. Liker de stråene som myker opp forgrunnen.
Vakre farger, stemning i bilde.
Thorbjørn R.

Bjørkene gir en fin innramming, men jeg ville hatt mindre luft på høyresiden av treet til høyre. Stråene er kanskje litt forstyrrende - men likevel er dette veldig flott.

Mvh Thorbjørn
Bjorn F.

Hei.
En fantastisk fin kveld du har fått i søkeren her,lyset og stemninga er magisk. Jeg syns att det hadde holdt med den ene bjørka og ville ha speilvendt bilde slik att bjørka ble i venstre kant. Mere naturilg for øyet å lese fra venstre mot høyre. Sender deg et forslag for å vise hva jeg mener.
Hilsen jørn.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu