Ein ny soldag
ok
Utstyr
  • Nikon d300
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger441
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_318752} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Mari G.

Herlig stemningsbilde, akkuratt som mange av dine tidligere bilder :)

Mari
Jarle S.

Hei,Reidar
Dette bildet synes jeg var bedre enn det du la inn for noen dager siden
av samme motiv.Nå har båten fått en bedre plassering og virker ikke så dominerende.Farger,lys og stemning er som på det forrige helt topp.
Her det båten og båtens linjer og plassering som helt klart gjør bildet bedre
i mine øyne. Absolutt severdig stemning,Reidar.


Mvh
Jarle
Eli R.

Ja her får man sine ønsker oppfylt! :-) Dette faller enda mer i smak og jeg liker bedre hvordan lyset kommer inn lit mer fra siden og lyser opp bildet på en annen måte.
- Eli
Reidar N.

Eli: Kan vere enig med deg, det er litt meir retning på lyset gjennom bildeflata her. Dette er tatt etter sola kom over skogkanten, det forrige i det øyeblikket den kom til syne. Det er store kontraster i eit slikt motiv, så ein må vere nøye med eksponeringa slik at høglysa ikkje blir utbrent. Får heller jobbe litt med å lette skuggane i PS. Takk for kommentarer til alle.

Reidar
Ann T.

Dette var helt flott Reidar! Enig med Jarle og Eli ang. at dette fungere enda bedre en forrige versjonen. Vakkert og stemningfullt lys og fin plasering av båten. Et meget serverdig bilde.
Mvh. Ann
Avsluttet .

Hei! Velkomponert og vakkert som alltid fra din hånd. Mvh Liselotte
Aina s.

Det første jeg tenker er: Hvor finner du all denne flotte tåka? Grytidlig på morgenen ? Enda et kjempefint bilde fra deg. Stemningsfullt, og pent med sollyset. Velkomponert.

Mvh Aina
Reidar N.

Aina: Det er nok tidleg morgonen ja. I dette tilfellet blei bildet tatt no i pinsehelga. Vekkarklokka blei stillt på kl. 04.00, og til skogs bar det i full fart. Akkurat denne plassen ligg like oppi her, lett tilgjengeleg for meg som bur like nedafor. Under ideelle værforhold legg nattedisen seg lavt over vatnet og myrane rundt. Det gjeld å benytte seg av mulighetene som finst i nærområdet. Lignande plassar som dette finst over det meste av landet. Kunsten er å oppdage dei.

Reidar
Tove H.

Her har du nok en gang fått lønn for strevet med å stå opp grytidlig. Likte dette bedre enn ditt forrige - bedre plassering av båten. Teknisk topp og utrolig vakkert!
Hilsen Tove
Unni F.

Dette var veldig mye bedre, selv om det er omtrent samme motiv. Så rart hvordan en litt annen vinkel skaper et helt annet bilde. Likte det forrige også, men dette er helt klart helt annerledes komponert. Linjene og balansepunktene i motivet markert bedre her. Lyset og motivets flotte ro er som på det forrige.-
Skjønner jeg må stå opp om morgenen om jeg skal bli en god fotograf....
Hilsen Unni
ketil o.

Hei!
Et velkomponert og svært tiltalende bilde. Fin komposisjon. Skarpheten er god og du har fått med mange elementer. Lyset inn fra høyre samt fargene og ikke minst tåka gjør bildet svært så stemningsfult. Liker helheten.
Mvh:
ketil
Per Harald G.

Farleg nær klisjè her, (Gamal båt ved, eller i stille vatn i skoddedis), men ein dyktig fotograf gjer bildet til noko meir enn ein klisjè her. (for all del, det treng ikkje vere noko gale med klisjear, det finn eg også mykje av i mine eigne bilder : )

Bra tatt!
Per Einar G.

Liker lyset her og komp med treets plassering i forhold til fjellformasjonen. Videre stemningen og dybde med båten godt plassert i front.

Lekkert!

mvh

Per E.
Bjørnhild N.

Eit nydelig bilde frå eit område som var unikt, heldigvis er der att slike idyller som dette. Bilda dine er berre så utrulig bra, det er ikkje anna å sei. Ha ei fin helg.
Anne Ø.

Vakkert og her ble det mer ''svung'' over båten.
Blir mer en del av landskapet pga. vinkelen.
Ja, du ''lager'' igjen utrolig flotte, stemningsfule bilder.
Oppdager mer og mer at det er om morgenen det skjer:)
Anne-Lise S.

Det er litt av ''en serie'' morgendisfotografier'' du har lagt inn i det siste! Jeg fanges av stemningene i det ulike foto, og lulles inn i det myke, fredfulle! Du må ha fått sjelefred under disse opplevelsene, og her sitter jeg og får nyte det hele... Velger meg dette siden jeg liker kompet best her, av de to med båten i. Skulle jeg pirke her må det være repet som henger ned til venstre. Ville vært et pluss uten det. Fantastisk lys, og fargesetting. Dust og drømmende.

Anne-Lise
Arvid B.

Dette kan du bedre enn de aller, aller fleste her på dotten, Reidar! Nok et utrolig flott komponert motiv hvor lys og tåkedis skaper en vakker og god stemning. Lar meg begeistre av slikt! Anbefales på det sterkeste!

mvh

Arvid B
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu