Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger943
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_319343} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Elisabeth W.
Finurlig! Her er det åpenbart ingen ting som er overlatt til tilfeldighetene.

-- Elisabeth :-)
Knut-Inge J.
Dette er ingen snapshot, nei.... Artig idé og godt og gjennomtenkt gjennomført, Silje.
Erik B.
Jøss, bare to kommentarer på dette?
Syns dette var et herlig påfunn! (Tror forøvrig eksen min hadde sånne tanker også. ''Mark Darcy blablabla...'') Såklart godt gjennomført, liker godt fargene.

Hilsen Erik.
S. N.
Takk for kommentarer :)
Det har sikkert gått et år siden sist jeg prøvde meg med noe slags iscenesetting sist, men det er jo like morsomt hver gang, selv om resultatet aldri blir fullt så strøkent som jeg skulle ønske meg. Den flekkete bordplata ergrer meg men siden ingen av dere har kommentert den går det kanskje greit.

(EBJ- men det kan vel aldri bli for mye Mr Darcy..)

Silje




Avsluttet .
Smått surrealistisk situasjon med flere ulike stemninger i samme bilde. Fra tåredryppende litteratur på bordet til en mer småmorsk krabat der til høyre, og en litt smått leende dame som ved første øyekast ligner litt på Bjørk...

Synes sånne bilder er morsomme å se på, selv om det er noe jeg aldri har prøvd på selv ennå.
S. N.
Takk for kommentar, TN :)

Før jeg blir kastet ut av foto.no for brudd på åndsverkloven må jeg skynde meg å fortelle at bilde av morskingen ikke er mitt, men en utprintet wallpaper fra ''Pride and prejudice'', og brukt fordi Mr Darcy er alle romantiske kvinners drømmemann, også hun som er avfotografert. Da jeg tok bildet og deretter la det ut tenkte jeg at det var uproblematisk, naivt, kan hende, men jeg tenkte at det blir brukt på samme måte som jeg kunne brukt ''Skrik'' av Munch eller en filmposter av Tom Cruise, som en del av noe annet.. Ved litt nærmere ettertanke slår det meg at det er mulig jeg tar riv ruskende feil, og at jeg kanskje bryter alt av regler her. Søk på nettet gir meg ikke noe klart svar. Hvis noen vet, vil jeg gjerne vite..

Silje
Bente K.
Spennende bilde med mange detaljer jeg som betrakter måtte ta meg i å fundere på. For eksempel boken til Jane Austen. Hvorfor ligger den der? Jeg har laget meg en egen historie så hos meg har dette bildet satt tankene i sving. Bra iscenesatt bilde du skal ha all honnør for.
(Flekkene ville jeg ikke oppdaget dersom du ikke hadde nevnt det selv)
Hilsen Bente
Gunnar John C.
For meg er det modellens forventningsfulle lille smil som gir bildet ankerfeste. En bokverden i fanget hennes, en kavaler med lånt tvisyn i sofaen - hva nå? Er det håp? Jeg synes jeg ser en metaversjon av Austens romanse.

Jeg liker den nesten monokromt utvaskede paletten som fremhever modellens viktige, røde detaljer. Det rosa bokomslaget kunne jeg kanskje unnvært. Et fint og underfundig bilde, synes jeg.

Vennlig hilsen,
Gunnar
Hans Jacob H.
Fasinerende iscenesettelse. Her har den kvinnelige modellen tydeligvis lest så mye kiosklitteratur at mannlige romanfigurer dukker opp (eller i det minste et ønske om), på de utroligste steder.. :))
(ups, håper jeg ikke trampet i salaten nå)
Visuelt er det fint gjort med mht. bekledning, form og farger generelt.
Avsluttet .
Greit nok med div. div. og atter div..
Vise fram boka si som jeg har lest eller internett?.
Synd!! Savner ''PRINCE''!!!
S. N.
Takk for kommentarer :)
BK - Fint at du forundres, da er jeg veldig fornøyd
GJC - Den rosa boka ble voldsom, ser det nå. Burdet fjernet den eller tonet den ned.
HJH - ;)
EMJ - takk for engasjementet.

Hilsen Silje
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu