'Hvor har du vært lille pike?'
''
Utstyr
  • 'Canon EOS 350D'
  • ''
  • Brennvidde''mm
  • Blender-
  • Lukker'1/'s
  • Filmtype''
  • Nei
  • Annet''
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger403
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_319443} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Arne L.

Du verden!
Her var det ikke spart på efektene ;-) Jeg liker det meste... men ville nok tatt bort ekornet...
Arne :-)
Jane B.

Takk for kommentar, Arne. Ja, jeg var i grunn ikke helt enig med meg selv i om ekornet skulle være med eller ikke. Men jeg synes den dog satt så fint der, så den fikk bli. *hehe*

Mvh
Jane
Kathrine Å.

Hei, Jane
Et spennede bilde. Liker effektene du har brukt. Og fargetonene du har valgt, er helt klart med på å forsterke den dystre stemningen i bildet. Er enig med Arne når det gjelder ekornet. Jeg får det ikke helt til å passe inn i ''historien''. :)
På min skjerm er bildet litt for stort, så jeg får ikke sett hele bildet på en gang. Må rulle, -og da kan det være vanskelig å få et riktig inntrykk av det hele.
Mvh Kathrine
Jane B.

Hei Kathrine, og takk for kommentar. Katta og ekornet er jo tydeligvis venner av jenta da, så jeg har ingen problemer med å få ekornet til å passe inn i historien her. *hehe*

Mvh
Jane
Bente K.

Et spennende utgangspunkt, men her blir det for mange detaljer å forholde seg til på en gang. Med færre elementer ville dette blitt veldig mye bedre og dramatikken som jeg aner her ville kommet frem i kraft av seg selv. Prøv deg frem blir mitt råd.
Hilsen Bente
Jane B.

Takk for ditt råd, Bente. Det skal sies at jeg allerede har prøvd meg veldig mye frem altså, men det er godt mulig jeg bør prøve noget hardere. :)

Mvh
Jane
Fred S.

Jeg liker bildet ditt, og jeg liker det slik det er. Muligens er jeg forutinntatt når det gjelder slike bilder; jeg har for det første stor sans for fantasy-inspirerte bilder, og har dessuten en sønn som sysler med noe i samme gate som dette, men jeg synes også at bilder som dette deverre har blitt såpass ''sjeldne'' på dotten at det herlig å se dem.
Jeg oppfatter bildet ditt som nærmest en eventyr-illustrasjon, med en hovedperson som er en blanding av engstelig rødhette og litt trist Alice, og i en en slik setting kan en gjerne ta med ''klassiske'' elementer. Du har medfølende/nysgjerrige dyr, nakent tre med greiner som ligner klør, fullmåne, og hvis jeg ikke tar feil, til og med nordlys. Dessuten de to dyrene, og du kunne for den saksskyld gjerne ha hatt med flere uten at jeg ville ha oppfatte bildet som overlesset. Fabulerende og fint, dette, og toningen fungerer bra.
Jeg ser noe ''rusk'' i himmelen; kan være spor etter greiner som er klonet over, eller ''krakeleringer'' du har lagt inn med hensikt (regner med at du har brukt layers her). Kan gjerne være med for min del, sjenerer ikke.

vh fred
Anne-Lise S.

Synes Fred får sagt det på en så fin måte at jeg ikke behøver å tilføye noe mer...

Anne-Lise
Jane B.

Hei Fred, og tusen takk for din fyldige kommentar. Du tolker bildet mitt på en slik måte jeg håpet at folk ville tolket det. (Men jeg er jo klar over at et slikt bilde kan tolkes på flere forskjellige måter.)

Rusket på himmelen er krakeleringer jeg har lagt på med viten og vilje. Det er godt mulig det hadde blitt bedre uten akkurat den effekten.

Tusen takk til deg også, Anne-Lise.

Mvh
Jane
Isidoros P.

Dette oppdaget jeg da jeg skulle se om du hadde fra før noen insektbilder..dette vil jeg gjerne si at jeg ble forelsket øyeblikkelig..og som Fred skrev og jeg har skrevet også før disse bildene dine har noe fra Alice stemning..Kan du ikke lage et par til..før modelen blir for gammel..?..:)
Jane B.

Hehe...jo Sid, jeg har faktisk nylig vært inne på tanken om flere slike bilder. Jeg har et par ideer. ;-)

Takk for din kommentar. :-)

Jane
Håvard F.

Knall.. dette bildet har gått meg forbi.
Ekornet må være der :)
Liker det jeg ser. Bra Jane.
mvh
Håvard
Tove H.

Herlig fabulerende bilde! Liker det som det er!
Hilsen Tove
Lill Beate Bru F.

Så spennende eventyraktig bilde, liker komposisjonen og dine effekter.
En liten tanke jeg forøvrig fikk var... hva med et kutt i toppen uten månen... men, jeg aner ikke, blir jo et litt annet bildet da.
Fred Strømme kommer med en kjempe fin tilbakemelding... slutter meg litt til den jeg!:-))
Du er kjempe kreativ, artig:-))
Avsluttet .

Herlig og eventyrlig bilde! En av mine favoritter av deg!
ketil o.

Hei!
Herlig og små scary bilde. Liker fargevalget her. Ekornet må bort,bortsett fra det er det et kunstverk i mine øyne. Liker helheten svært godt.
Mvh:
ketil
Synnøve Riise B.

Nydelig bilde som får meg til å tenke på en skrekkscene. Enig med de andre, ekornet er forstyrrende, motivet blir renere uten.
Avsluttet .

Skummelt bildet,liker det!
Sissel
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu