Vestnes Kyrkje
Er usikker på utsnittet her. Burde det være sentrert?
Utstyr
  • nikon D 300
  • nikon 18- 200 mm
  • Brennvidde36mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • AnnetIso 320. Konvertert til S/H i I-photo
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger311
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_319585} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Per T.
Kjempeflott komposisjon. Synes utsnittet fungerer veldig bra. Synes kirkens plassering balanseres godt av trærne til venstre. Synes du har fått frem en stemning i bildet. Kvaliteter over dette. Mvh Per
Vegard L.
Alt fungerer unntatt gravstøtta til høyre. Den skulle du ha fjernet... Spøk til side :-). Du har presentert en gjennomført dyster stemning.
Vegard
Monika Frisvold V.
Hei...

Her har du fått fram en dyster stemning som kler komp.
Jeg synes dette fungerer meget bra...
Ha en fin fotouke.
mvh monika
Yngve Sem P.
Synes komposisjonen med plasseringen av kirken bør være slik. God balanse og fine linjer. Enig med Vegard om gravstøtten til høyre som tangerer bildekanten, den bryter det fine utsnittet. Busken bak korset foran er uheldig, men ikke lett å unngå, vil jeg tro. Ellers passe med mystikk i s/h, og absolutt fint :)
John H.
Hei
Takk for konstruktive og fine tilbakemeldinger. Sleit litt med å finne både ståsted, utsnitt og komp, men landet på dette. Monumentale bygg kler ofte å være midtstilt men det er avhengig av omgivelsene og ballansen i bildet. Bra dere er enig i utsnittet. Når det gjelder gravstøttene var det lite jeg kunne gjøre. Jeg tenkte lenge på en annen tittel på bildet, men landet på det enkle som også er fritt og uten ledetråd til tolkning.
John
ronny s.
Kjempe flott John
Eg over såg dette med det samme men når eg såg det i gjen so såg eg kor spennande det er.
Lika at det er so ''skådde'' lagdt det gir stemning.
Flott levert og håpa eg kan nærme meg noke sånt ein gong!!
Mvh Ronny
Anne-Lise S.
Synes dette fungerer veldig fint. Den store buska til venstre og den store til høyre lenger inne, skaper både balanse og dybde. Gravsteiner og kors godt plassert. Synd med buska bak korset. Kirken forsvinner nærmest som konturer i tåka, og fordi du får fremre del mer i fokus, ''rent for skodde'', mens den tiltar innover, så gir det et vakkert inntrykk. Ikke skummelt i det hele tatt, bare lunt og godt.

Anne-Lise
John H.
Hei
Takk til dere siste også. For meg personlig er dette ett bilde som ikke gir meg asosiasjoner til tristhet eller mystikk. Kirken er for meg symbol på livets alle faser, gleder og sorger. Likevel er den ''tåkelagt'' og defus i vår tid. Jeg tror likevel den står sterkt og vil gjøre det i vår kultur i fremtiden også. Takk for gode kommentarer og tilbakemeldinger og korset var viktig i komposisjonen. Ser att buska forstyrrer og kunne vel forsøkt å retusjere den, men jeg er for lat til å ta fatt på en så stor utfordring.
John
Ingunn S.
Hei:)
Likte dette bildet umiddelbart. Jeg synes kirken er fint plassert i bildeflaten da buskene til venstre gir god balanse i komposisjonen. Fint med tåken som hyller inn kirken og gjør den diffus, mens gravstøttene i forgrunnen er mer i fokus, dette forsterker dybdefølelsen i bildet. Flott presentert!!!

Hilsen Ingunn:)
Ivar B.
Hadde nok fungert i en midtstilt komposisjon også, men det ville krevd mer symetrisk mønster i gravstøttene for å få full utnyttelse av midtstilling. Jeg synes ditt valg i komposisjon er god. velbalansert og god linjeføring. Fine, noe dystre toner som forsterker uttrykket i bildet. Mvh ivar.
Inger-Lise S.
Et fint motiv med god balanse og svært god stemning!

IngerLise
John H.
Hey
Takk alle sammen for konstruktive tilbakemeldinger
John
Tove H.
Flott komponert! Liker den nesten uvirkelige stemningen her. Veldig bra!
Hilsen Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu