Still around, Blair Witch ?
Fantasien er noe fantastisk. Et vindu i noe så alminnelig som et forfallent hus i Trøndelag kan sette den i sving: Jeg tenker straks på David Lynch`s filmer, der gardiner, ikke minst røde, er et tilbakevendende symbol.
Eller Blair Witch Project, krypende uhygge som kulminerer i ei rønne i skogen.....
Utstyr
  • Nikon Coolpix 885
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger188
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_31974} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Avsluttet .

Et spennende motiv men det lider av at skarpheten er fraværende. Detaljene her forsvinner og det er de som skulle løftet bildet.
Synes også at utsnittet er noe trangt, kunne tenke meg litt belisning og kledning med for å gi litt innramming.
Med et par lystriper som lyste opp den flotte tapeten kunne bildet blitt meget bra.
**-
Ivar
Fred S.

Joda, kunne sikkert ha vært skarpere, jeg er gjerrig med oppløsningen når nødvendig. Ellers virker det ikke på meg som om det med skarphet er ''in'' på dotten akkurat nå for å formidle en stemning/sinnstilstand. Lysstriper på veggen hadde sikkert gjort bildet mer spennende, men de var nå engang ikke der, og dette huset blir det år før jeg kommer forbi igjen. En tar det en får.
vh Freds
Avsluttet .

Bruk _bestandig_ beste oppløsning, det er en stor feil å være gjerrig med oppølsningen.
Det som er ''in'' er vel noe en bør unngå om en skal presentere orginale bilder.
En får det en tar.
Ivar
Fred S.

Hei Ivar : Jeg måtet humre til ''omsnuingen'' din av ''En tar det en får'', du har selvfølgelig helt rett, også i forhold til det du sier om oppløsningen, likeså om det som er ''trendy''. Jeg er vel for opptatt av å ha ''hodet over vannet'', avogtil må en dukke under. I mitt tilfelle vil det si å velge 20 bilder av god kvalitet framfor 40 av middels.Skal følge rådet ditt.....
vh FredS
Avsluttet .

;)
Ivar
Avsluttet .

Det här var snyggt och väckte genast ideér om kompositioner... jag har ju plåtat en hel del fönster, mestadels inifrån och med hela rutor, men visst kan man göra spännande saker av gamla förfallna kåkar i skogen... hmmm... snart dags för en fotopromenad. Inspirerande!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu