Sart
Denne ba selv om å bli fotografert
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger216
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_320149} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Heidi Kvale U.

Dette var et vakkert bilde - veldig fint med den skarpe blomsten mot den uklare bakgrunnen.

Mvh Heidi
Monika Frisvold V.

Det skjønne i godt...det var jo utrolig lekkert.
mvh monika
Tore V.

Meget bra bilde av skogstjerna. Blomsten står veldig bra fram mot bakgrunnen.
Bodil Kristine F.


Nydelig stemning og skogstjerne. Teknisk bra. Skarp blomst mot den duse bakgrunnen.

Mvh Bo
Wenche J.

Jeg liker spesielt hvordan du har fått frem den fine strukturen i kronbladene. Flott lys. Fokuspunktet er sylskarpt og på rett plass. Bildet er delikat, sart og meget vakkert:):):)
Mvh Wenche
Ann T.

Hei Øistein, dette er et meget pent bilde av skogstjernen. Bra komposisjon. Jeg liker den duse bakgrunn. Fint fokus og riktig eksponering på hvite kronbladene. Et delikat og sart bilde.
Mvh. Ann
Heidi W.

Nydelig lys og enkelt og stilrent, som de fleste av dine blomsterbilder. Skarphet som sitter.
Ann Kristin S.

Kjempeflott, lekkert. Flotteste blomsterbilde jeg har sett på lenge. Jeg er enig i alle gode tilbakemeldinger som du allerede har fått og gir deg en anbefaling.
Mvh Ann Kristin
Anne-Lise S.

Ja, det kan se ut til at denne med all velvillighet har stilt seg opp til ære for at akkurat du skulle komme forbi og forevige den, og du har gjort det med glans. Helt suverent utført! Vakkert! Tror jeg må lete forgjeves her inne om jeg skal finne noe like flott fremstilt som dette, på denne måten!

Anne-Lise
Ingunn S.

Nydelig og enkelt motiv med et sart uttrykk. Blomsten fremheves veldig skarpt og fint mot den duse bakgrunnen. Skikkelig lekkert:)

Hilsen Ingunn:)
Tone A.

Hei
Dette er eit nydeleg bilde av skogstjerna kor du har fått fram den glinsande overflata på kronblada som har eit flott lys. Også dei svake rosatonane under kronblada har du fått fram. Skarpe detaljar på støvbærarane som lagar skuggar på dei opplyste kronblada.
Stilken med den bristeferdige knoppen gir fin balanse i bildet. Forgrunnen med blada nederst er med å gi litt dybde til bildet saman med blada som fortset bakover. Du har fått fram både det sarte, yndige og elegante hos skogstjerna her synes eg med friske grøntonar på den duse bakgrunnen og med eit flott lys som får fram rødtonane i stilkane og den glinsande overflata til kronblada.
Dei store blada til skogstjerna er såpass duse slik at det er knoppen og blomen som dominerar bildet.
Ei anbefaling frå meg også som kvar vår tek svært mange bilde av skogstjerna, og synes at det er vanskeleg å få gode bilde av denne vesle blomen.
Kjempebra jobba, helsing Tone
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu