Mor & Vår
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger450
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_32016} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .

de er noe med seksuelle undertonene som jeg synes er perverst ved dette og et annet av dine bilder
Eli L.

seksuell undertone? perverst? jeg synes nå det er perverst når en person faktisk tenker på sex når han ser dette bildet.
her ser jeg kun kjærlighet mellom et gammelt menneske og et lite barn. fint!
når det gjelder det tekniske kunne det vært bedre. bildet er litt for mørkt i høyre øvre trekant, mot litt for lyst i motsatt retning. dessuten er bakgrunnen med disse trærne litt forstyrrende. det hadde vært mye bedre om bakgrunnen var blendet ned såpass at den bare ble helt grønn og grøtete.
Jon L.

Hvis du synes dette er perverst bør du finne deg andre steder på internett.
Jeg fraber meg slike kommentarer for all ettertid, det bør ikke skje igjen.
Skulle det derimot skje igjen, håper jeg FotoDotNo viser seg sitt ansvar bevisst, og fjerner deg herfra.

Eli: Takk for kommentarene og for at du korrigerer de syke personene som dessverre av og til forviller seg inn på her.
Takk igjen.

Jon
Carsten A.

Bestemor og barnebarn, oldemor kanskje, det er vel ikke mye ekte kjærlighet som er så grei og ukomplisert som det. Det er leit at du blir utsatt for denslags tåpeligheter, for tåpelig er det. Og dermed blir uttalelsen om noe ''perverst'' knyttet til ''et annet av dine bilder'' dobbelt uforståelig.

Men ellers er teknikken ikke helt på topp. Det Eli Lund peker på er greit, men etter min mening er det bruken av direkte blitz (antakelig på kamera). Direkte rettet lys er sjelden heldig ved næropptak, herunder portrett/portrettutsnitt, og verst, om det skal sies i klartekst, er direkte rettet lys fra opptakspunktet (mao. med blitz på kamera). Samme idé i naturlig lys, ute en gråværsdag, eller i diffust lys fra vindu er nok en mye bedre løsning - som trolig også bedre reflekterer de følelser som personene har for hverandre.

Lykke til neste gang!
MVH CA
Jon L.

Takker så mye for kommentarer. Bakgrunnen er lagt inn i PS, med hmm.. varierende resultat.. kan man vel si. Kunne dog ikke dy meg, men man lærer så lenge man lever. Jeg prøver meg nok igjen, vær sikker.

Jon
Stig S.

Er det ikke slik vi gjerne vil se bestemor / barnebarn??? Fint motiv; det tekniske er allerede kommentert. Måtte Hr. Børresen snarest finne seg noe annet å gjøre!

--ss--
Werner H.

Synes ikke at den første kommentaren er passende, men vi må tenke på at bildet er mer personlige og ''privat'' enn kunstnerisk og at det også kan løse ut personlige eller private reaksjoner hos betrakteren som ikke var tiltenkt. Problemet med ''nærheten'' i dette bildet er at skulderen viser at den gamle ikke har vendt hele seg mot barnet og må derfor strekke seg for å nå fram til barnets munn. Derfor blir det mer kjølig og avstandstagende enn det motivet i seg selv åpner for.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu