...
Dette bilde er et av de ti ferdige bildene i sko-reklamen min. Tre av bildene skal bli med i avsluttningsutstillinga for 1.året foto.
Bildet inngår i albumet BF - Eksamen 08. Bianco Footwear.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReklame
  • Lastet opp
  • Visninger254
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_320211} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Johan S.

Hei Stine!

Først av alt må jeg si at jeg ikke lever av foto, reklame eller er glad i å kjøpe sko. Når det er sagt synes jeg bildene dine har kvaliteter. Du har skaffet deg et eget(?) uttrykk, du tar spennende bilder på interessante steder og du fine bilder av sko (i allefall her). Jeg synes dette fungerer bra, men husk hva jeg skrev i første setning (men jeg er neppe i målgruppen for dette arbeidet).

Er det noen proffe her som har meninger om Stines arbeid?


mvh
Johan

ps
Min datter på 14 klager over at det er for stor avstand til skoene og at de derfor blir vanselige å se. Dette gjelder de to bildene delene til venstre.
ds
Glenn S.

Elsker stilen og uttrykket ditt i denne ''serien'', MEN - som reklame foto vet jeg ikke om jeg ser helt den store verdien. Hvis jeg var sko produsent ville jeg kanskje fått frem produktene mine bedre i en ad enn det jeg føler de gjør her. Men, jeg vet ikke hvordan oppgave teksten lyder heller. Kanskje det er ett fashionpreget sko merke med en profil som passer bildene. Godt jobbet fototeknisk er det hvertfall!
Anders Aa. H.

Bildene er mer kunst enn reklame. Kunst og reklame går hånd i hånd. Dette bildet fungerer meget godt i en reklamesetting. Det handler om å selge en livsstil. Så absolutt ikke nødvendig å vise sko for å selge sko. Godt arbeid.
Stine A.

Tusen takk for kommetarene alle sammen:)
Dette er avsluttningsoppgaven min på 1.året foto på NKF, det er en frioppgave. Jeg er inspirert av Guy Bourdin og Eugenio Recuenco, derfor er det ikke en ''vanlig'' skoreklame. Skoreklamen er for Bianco. Bianco sier om seg selv at de ikke bare føler moten, men de skaper den og det er akkurat det jeg har prøvd. Som Anders sa det handler om å selge en livstil.
Men jeg forstår veldig godt om folk ikke forstår dette er en skoreklame, lærern min sa også det. Jeg er utrolig glad for at iallfall en forstår hva jeg prøver på.
Jeg mener det er nå når jeg går skole jeg har mulighet til å utforske mine kreative sider og gjøre ''sprø'' ting, det kan bli mindre tid til det når jeg begynner å jobbe.
Jeg er veldig glad for responsen jeg får her, lærer mye av det:)

Stine
Avsluttet .

Fin style på bildene - virker mer som kunstfoto på meg. Ville hatt modellen litt nærmere kamera i det bildet lengst til venstre. Godt jobba.
Hilsen JFR
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu