Den einaste gongen eg kjende meg ein smule utrygg då eg vandra rundt i hutongane, var då eg møtte på denne bryske vesle tassen her. I venstre augekroken registrerte eg at eigaren stilte seg opp bak hjørnet for å bivåna det som ville skje: Bikkja gneldra og bykste til - og eigaren lo høgt. :-)
Det er (visstnok) ikkje tillatt med store hundar i Beijing, men formatet til denne vesle pekingeseren holdt likevel lenge for mitt vedkommande.....
Bildet inngår i albumet KINA -
Utstyr
  • Rolleiflex 3,5C
  • Xenotar
  • Brennvidde75mm
  • Blender-
  • FilmtypeTri-X 400 TX
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger451
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_320612} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Avsluttet .
Utrolig godt bilde:-)
Aller først ser en jo hunden(og jeg kan absolutt forstå din skepsis:-)),så dukker mannen opp bak hjørnet og så blir en sittende å studere alle detaljene i bildet.
Og så tenker jeg automatisk på hvor heldige vi er............og allikevel klager vi alltid på et eller annet.........et bilde til ettertanke:-)
Meget bra.
Hilsen Tone!
Knut-Inge J.
Mange takk, Tone - for tilbakemelding, og viktige refleksjonar rundt bildet.
Å ja, det klages her heime på berget..... Ein skal ikkje dra så langt før ein innser muligheten av andre standardar for livskvalitet. Ha ein flott dag.
Erlend B.
Meget spennende dette. Er forøvrig en storslått serie du har fra Kina, gjenomført!

Erlend
Håvard S.
Haha...
Da jeg så personen som står på hjørnet og dens uttrykk ble jo bildet hylende morsomt.
Er det en langkost som henger på veggen der?

Mvh. HåvardS
Knut-Inge J.
Takk, Erlend og Håvard! Ein langkost er det, ja, - og dei var det mange av i Beijing, f.eks. bilde nr. 274625 :-)
S. N.
Haha, den lurende personen i bakgrunnen gjør hele bildet ;) Herlig situasjon. Mye rart å feste blikket på rundt i hele bildet, en feiekost på halv tolv, ledninger, rør og vaiere på kryss og tvers, og knapt nok en rett linje, selv på murveggene.
Per Olav V. T.
Det meste er allerede sagt her. Fint presentert med dybde og morsomme detaljer i bildet som kan studeres. Hjelper godt på vei med tilleggsinfo under bildet, men ville nok blitt en god historie ut av det uten også ;)
Per Olav
Fredrik T.
Hei Knut-Inge igjen ett flott bilde fra Hutongene. Ja disse små tassenen, har ofte mer på innsiden enn utsiden. Hunden er som du sier en 京叭 (jing ba) Jing som i Beijing Horn (som i hornblåser). Eller på norsk Beijing-gneldre bikkje. Skikkelig til passene på din beskrivelse ;)
Knut-Inge J.
Takk så mykje, alle tre - og for utfyllande tilleggsinformasjonar, Fredrik. :-)
Svend Wiig L.
Hei Knut-Inge!

Når ble dette bildet tatt!?
Etter OL vil kanskje dette bildet bli et klonidium!?

Artig at du har miljøet og dama, som jeg ikke så før jeg leste teksten din, i fokus!
Hvordan ser dette stedet ut nå....mon tru!?

Mvh Svend
Knut-Inge J.
Hei Svend! Sit stor pris på at du tydelegvis har brukt tid på ''å tråla gjennom'' ein del av bildene mine. Dette - og dei andre bildene i serien - blei tatt i løpet av nokre hektiske timar/dagar november 2006. ''Oppladninga'' til OL var jo allereie godt i gang.... Så korleis ser det ut her no...? Desse delane av dei gamle Hutongane som , låg iallefall eit godt stykka unna turist-løypa, og eg skulle gjerne ha gjort ei ''revisiting'' no. Dei tilhøyrer nok ikkje dei mest verneverdige bydelane av Beijing :-)
Tove H.
Herlig sammensurium og flott miljøbilde! Blir sittende å se på ledninger, sopelime mm - etter å ha folatt de sinte hunden og eieren på lur. Neppe særlig verneverdig - ellers er vel det meste av historisk verdi forlengst revet.
Hilsen Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu