God is a matter of perspective- A Cherry Story
Dette er bilde nr 6 i en serie av 10 bilder tatt på mitt fotolaboratorium (på kjøkkenet) Vitenskapelig inspirert, har jeg her under kontrollerte omgivelser forsøkt å finne svaret på følgende spørsmål: hva er Guds natur, er jeg gud i kirsebærets verden, er gud god eller ond, og sist men ikke minst: kjeder Gud seg av og til? (kjedsomhet er den beste inspirasjon til kreativitet) Laboratorieforsøk kan selvfølgelig ikke overføres direkte til verden utenfor, og kirsebærlige egenskaper kan ikke overføres til mennesker. Håper likevel dere liker bildet. Resten av historien finnes på hjemmesiden min, under foto.
Utstyr
  • canon 400D
  • canon 28-80mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriStilleben
  • Lastet opp
  • Visninger158
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_320849} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Ole-Kristian T.

Hei Aini, det var ikke småtteri av spørsmål du har stilt deg i ditt kjøkkenlaboratorium! Både dine funderinger over dette og ditt bilde fortjener kommentarer syns jeg, men jeg skal holde meg til bildet, som jeg har sansen for, men syns det er synd det nærmeste kirsebæret ikke er helt skarpt..ellers liker jeg utsnittet og komposisjonen, veldig fine fargekontraster i bildet :)
Nina S.

Hei Aina.
Skal heller ikke begi meg ut på å førsøke å besvare dine spørsmål, men til bildet, som jeg liker, enig i at den manglende skarpheten på kirsebæret er synd. Det balanserer på kanten av et kjempejuv, kan se litt sånn ut, synes du får en fin dybde, et har ramlet uti, det andre holder seg innenfor. Liker også fargene, skulle gjerne ogaså sett det skarpere på den grå kanten også.
Mvh Nina
Aina s.

Ole- Kristian og Nina, tusen takk for konstruktive tilbakemeldinger! Søren, ble det så uskarpt ja.
Hadde for dårlig lys, og ville ikke bruke blitz heller. Her var jeg nok mer opptatt av å dandere bær enn den tekniske kvaliteten desverre.
Artig å lese tolkningen din Nina. Jeg har 10 bilder i denne serien, som omhandler skjebnen til disse bærene. De andre bildene ligger på hjemmesiden min www.galleri-solem.com.

Mvh Aina
Marlene Grevle H.

wow. Enormt mye symbolik i dette bildet! Det er så spennede å se at et enkelt motiv som kirsebær i en bolle faktisk kan gi en komplisert følelse og et sterkt budskap! Liker at du har trukket trådene mot religion, og det du skrev om at du kan være gud i kirsebærenes verden har for meg introdusert en helt ny synsvinkel på dette med ''en høyere makt''.

Og ikke nok med det så er bildet veldig godt teknisk gjennomført (synes jeg), for jeg er nemlig ikke helt sikker på om jeg er enig i det Ole-Kristian påpeker ang det nærmeste kirsebæret. Kanhende er det noe galt med min monitor, men jeg synes nå det ser ut som om det er så skarpt det kan få blitt med et helt gjennomsnittelig digitalt speilrefleks.

Forresten, takk for herlig kommentar!
Aina s.

Tusen takk for hyggelig kommentar Marlene. Jeg har en serie med dette kirsebæret, men serien er tatt ut fra hjemmesiden min fordi jeg tenkte å finpusse mer på bildene. Jeg har også vært litt usikker på om jeg bare skal ''glemme'' denne serien, så det er veldig artig og inspirerende at du liker bildet. Ha en fin kveld !

Mvh Aina
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu