Lupiner 1
Utstyr
  • Nikon D200
  • Sigma APO Sigma Macro 180mm 1:3,5D HSM I
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger239
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_321474} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Per Harald G.

Lupin, denne litt utskjelte blomsten som vegvesenet strør frø av i vegakantane enkelte stader på våre trakter:)
Dei er jo fine å sjå på, og jammen har du treft godt med dette bildet! Sylskarpt så både tekstur og fargar kjem til sin rett! Fint utsnitt, god komp! Likar ekstra godt at du også har ein dus ein i bakgrunnen. Det skaper dybde, og gjer bildet mykje meir spennande!
Bra jobba!
Ventar spent på ''Lupiner 2'':)
Ole-Kristian T.

Jeg visste ikke at lupinen kunne ha så mange forskjellige fargenyanser i seg, det var flott å se! Skarpt og fint på hovedblomsten, fin farge på bakgrunnen :)
Avsluttet .

Hei! Lupinene er vakre, der de blomstrer i vegkanten i mange forskjellige farger. Her har du tatt et nært og fint utsnitt av blomsten. Flott skarphet og fint med den duse blomsten i bakgrunnen. Flott. Mvh Liselotte
Odd E. k.

Hei Jarle!

Dette er vakre blomstrer, noe som liver opp det ellers så gråe landskapet langs veiene. Her er blomsten på vei til å sprette ut, der skarpheten, lyset og fargene er flott foreviget. Liker godt komposisjonen, med den skarpe og uskarpe blomsten. Mulig av den uskarpe (ute av fokus) blomsten er noe for dominerende i dette tilfelle. Noe mindre og lengre bak har muligens skapt en bedre balanse i motivet. Den blå'e bakgrunnsfargen passer godt inn og fremmer blomstene godt. Flott fanget Jarle!

Ha en fin fotohelg!

Mvh

Odd E.
Hilda Hol E.

Hei Jarle.

Et anderledes lupinbilde, som jeg liker godt. Veldig klare, fine skarpe farger, og mønstret blir spesielt, mens blomsten enda er på forstadiet.

Den andre blomsten, ute av fokus, har også sin oppgave, men som Odd nevner, kunne den kanskje gjort seg enda bedre lenger bak og mindre.
Lupiner er jo vakre, men de har en voldsom livskraft, som gjør at de fortrenger andre veikere sorter. Av den grunn skal de være kommet på ''svartelista''.

Ha en fin forsommerhelg.

mvh Hilda.
Turid L.

Et skarpt og flott lupinbilde
hvor du virkelig har fått med
alle dens detaljer.
Blomst 2 blir for forstyrrende
og er enig at den burde ha vært lenger bak.

mvh Turid
Jarle S.

Tusen takk for kommentarer og tips om forbedringer. Problemet med å få den diffuse planten enda mere diffus,er at de står med bare ca.10cm avstand mellom seg.Den blå bakgrunnsfargen er tilfeldigvis huset mitt,som er malt i Wasa-blått!
Lene L.

Vakkert utsnitt av lupiner...
Skarpt og med flotte fargenyanser.
Huset ditt gjorde seg veldig bra som bakgrunn :-)

Lene
Bjorn F.

Hei Jarle. Nært og fint bilde , med god skarphet og hvor alle fargenyansene kommer fint frem.Liker det godt.Synns att den bakerste blir vel dominerende.
Hilsen Bjørn.
Jarle S.

Takk også til Lene og Bjørn for fine kommentarer. Til opplysning
så ligger den diffuse planten foran hovedmotivet.
Er enig i at jeg skulle fått denne mere ut av fokus på en eller annen måte.
Kai-Wilhelm N.

Helt flott den til venstre, men den i forgrunnen er så voldsom at den ødelegger balanse og dermed bildet fullstendig. For å redde den til venstre ville jeg fullstendig kuttet vekk den til høyre. I tillegg ville jeg prøvt å ta bildet på nytt og legge den uskarpe i forgrunnen til en mindre dominerende sak i bakgrunn...

mvh
-k
Tove H.

Hadde den uskarpe vært mindre dominerende, hadde dette væer riktig flott. Flotte farger og detaljer. Nydelig bakgrunn!
Hilsen Tove
Jarle S.

Takk til Kai-Wilhelm og Tove for kommentarer.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu