på sporet
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger321
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_321710} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Sverre E.

Hei Fred.
Fartsfyllt panorering! Ser ut som om lukkertiden har vært rimelig lang her? Likevel er det akseptabel skarphet på hode og kropp. Mulig det er en fordel at bordercolliene beveger seg så jevnt? Her har jeg noe å øve på.
Jeg er imponert!

mvh
Sverre E
Thorbjørn R.

Vellykket panorering - hvor du får formidlet bevegelsen. Skarpheten på hunden er mer enn akseptabel og sorthvitt synes å være et bra valg her.

Mvh Thorbjørn
Dan S.

Hei,
enig med foregående kommentarer..meget vellykket! er det forresten vann hunden beveger seg i? liker fargetonen du har valgt,passer utmerket til uttrykket i tillegg til plasseringen av hunden i billedflaten.

mvh Dan Sandmoen

Fred S.

Hjertelig takk. Litt uventet å høre at dette oppfattes som vellykket panorering, men hyggelig. Bordercollier er rare dyr. Ayla ( denne) har laget seg sin egen løpebane på ca. 150 meter like ved huset vårt, og kan springe rundt og rundt i det uendelige. Derfor er hun et ok objekt mht til å trene på panorering.
Lukkertiden har jeg ikke peiling på, tok dette på auto med et kompaktkamera (fuji finepix f30). Hun springer ikke i vann, nei, men på grus og gress. Men beina ''forsvant'', derfor er vel ikke pnoreringsforsøket helt i mål, innbiller jeg meg.....

vh fred
Ivar B.

Jeg synes panoreringen og fartsfølelsen er meget god. Nok skarphet og fint utflytende miljø. Jeg synes derimot at presantasjonen er noe grå i toneforløpet, og lurer på om bildet hever seg med å ''lokke'' fram litt lysere toner på undersiden av hunden og generelt i nedre halvdel av bildet. Slettes ikke dumt dette. Mvh Ivar.
Fred S.

Takk Ivar. Å lokke fram lysere toner høres litt for anstrengende ut i sommervarmen, men jeg ser poenget.

vh fred
Anne Kari Berg K.

Veldig vakkert hundebilde. Hunden er fint plassert i bildet og jeg syns panoreringen er blitt veldig fin. Hadde hele hunden vært skarp, tror jeg bildet hadde blitt mer straight men ikke så vakkert. Fine svart hvitt toner. Minner om et maleri :)

Anne Kari
ingebjørg fyrileiv g.

Jøss, du har vært aktiv i det siste, Fred ;) Jeg synes ikke at dette ble så dumt. -Men heller et vellykket bilde av hund i fart, så det skal du ha. De grumske tonene og medfølgende småstøy passer godt til både motiv og situasjon. det jeg liker spsielt godt, er at hun springer fra føttene, noe som forsterker både dramatikk og fartsfølelse. Hode og hale ser også bra ut.

vh ingebjørg
Fred S.

Takk til Anne Kari og Ingebjørg.
Gliser litt til påstanden din om at bildet ligner på et maleri, Anne Kari. Hvilken maler da ? HUNDertwasser ? Men takk for rosen, om den er fortjent er en annen sak.
Ingebjørg: Grumske toner hører med. Og aktiv ? Jeg legger ut bilder akkurat nå bare for å komme i gang med å fotografere igjen, og da drasser jeg rundt med en liten fuji som går i lomme eller mageveske. Det sist utlagte bildet midt tok jeg nå i kveld, på vei hjem fra Namsos, men jeg prøvegumlet fazerminten fra Meny. Måtte jo teste ut om den hadde tålt de to timene i varm bil.

vh fred
Ingunn T.

Kjempefint panoreringsopptak. Det gjorde seg veldig godt i sv.
På auto med kompaktkamera? Har selv ikke prøvd meg med denne opptaksteknikken. Det blir jo veldig stilig, så dette må jeg nok teste ut.

Mvh Ingunn Teigen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu