''På vakt''
Disse små skapningene som vi finner over alt, og som mange synes er ufyselige blir bare mer og mer fasinerernde for meg. Å sette seg ned på siden av ett barenekammer å studere edderkoppens vaktsomme bevegelser gir både glede, og opplevelser som jeg normalt ikke hadde sett om jeg ikke tok meg tid til det.
Utstyr
  • NIKON COOLPIX 5700
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetBeklageligvis har jeg ikke funnet ut hva denne heter, men den er vakker.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger282
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_32173} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
leif b.

Hei,Nils. Jeg er blandt dem som syns at disse skapningene er ufyselige.Men det er jo mitt problem.Bildet ditt ,syns jeg var veldig bra med en illustrasjon fra disse kryps närmiljö.
Ha en fin weekend...leif
Carsten A.

Dette er bra, og en fin illustrasjon av en side av denne edderkoppens levevis. Rent billedmessig er det desverre blitt litt uryddig.
MVH CA
John G.

Kort innpå: Enig med CA...
John:-)
Stig S.

Litt av et byggverk, og litt av en familie ;-) Kanskje noe uryddig som CA sier, men jeg liker det!

--ss--
Jan B.

Rotete men bra.
Jan B
Tom A. T.

Enig med ovenstående uttalelser. Også i hva du selv skriver i underteksten. Utrolig hvor mye man får med seg ved å ta seg tid til det.
mvh Tom T
Nils B.

Ang rotet. Jada det er mye rot i ett edderkopp byggverk. Lurte lenge på hvordan jeg skulle få fru edderkopp til å rydde, men nei, hu bara passa på barna. Det skyldes å si at det ligger blandt alskens strå. En liten bevegelse, eller det å ta frem saksa for å ryde hadde etter min mening ødelagt bildet. En annen vinkel ble forsøkt men det ble bara enda mer rot.
nbh
Avsluttet .

Synes dette var veldig bra jeg Nils, fin komp, bra detajler. Kaoset i bakgrunnen er med på å gi liv i bildet.
**+
<font color=''#0000FF''>~Ivar~</font>
Jostein M.

Er enig med Ivar her. Forresten like rotete hjemme hos oss når ungene får herje fritt:-)
Mvh Jostein
Roy S.

fint bilde av mor og barn i barnekammeret. nesten litt søtt...
Elisabeth W.

Ikke dumt med et edderkoppbilde med litt mer historie i - jeg kunne godt ha blitt sittende en god stund og se på dette, ikke bare på et bilde, men ute et sted.
Det å legge merke til en masse detaljer man ellers ikke hadde fått med seg er virkelig en av gledene ved makrofotografering. Jeg har selv spøkt med at alt det jeg nå ser, er vel verdt prisen på et makroobjektiv!

-- Elisabeth
Povl Kjeld H.

Hej Nils.
Meget flot macro billede, masser af gode detaljer, om det er rodet? de bæster sidder jo ikke ligefrem på en neutral baggrund. Flot billede.
mvh - povl
Ferran C.

Hei Nils,
nice shot, it´s not only the spider with the babyes, i like all the composition, the branches with the nett...very nice one.
Ferran
Nils B.

Takker og bukker for ærlige og fine tilbakemeldinger.
nbh
Reidun G.

Jeg synes dette er et flott bilde fra virkligheten, ikke et ryddet oppstilt for fotografen. Disse småkrypene er fascinerende, og det er spennende når en får bildene og oppdager så mange detaljer en ikke ser med det blotte øye.
Reidun
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu