'' Oliver '' Min nye lille legekammerat.
Oliver som er tre år, har en sygdom der gør at han resten af sit liv skal sidde i kørestol. Oliver fik her i sommer sin første '' Minicrosser '', som han nu er 100 % dus med, selv har jeg også en Minicrosser, og det sker tit jeg møder ham når han skal hjem fra børnehave, så skal vi kører race som han siger, i sidste uge var der fartkontrol på vores gade, og jeg tog ham med hen for at han kunne se betjentens motorcykel, betjenten viste ham hvad den kunne og som det ses var Oliver meget glad og tilfreds. Jeg tænker meget på Oliver, hans liv er bestemt fremover, jeg havde trods alt et langt liv hvor jeg frit kunne færdes.
Utstyr
  • Minolta Dynax 505 Super Si
  • Minolta 28 - 80 mm
  • Blender-
  • FilmtypeFuji Reala 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger362
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_32304} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Bent S.

Hei Povl. Det er så flott å se Olivers sanne glede over det som skjer der. Et bilde som også gir grunn til ettertanke. Koselig å lese at du og Oliver har et så fint forhold. Mvh. Bent
Tom E. F.

Enda et godt bilde av en ''blomst,'' Povl!
Når jeg leser teksten, synes jeg du her viser også en annen god side ved deg selv!
mvh Tom
Stig S.

Povl; sannelig en glad gutt, godt med bilder som inneholder historier også på det menneskelige plan! Synes bildet skal få stå som det står, uten kommentarer på det billedtekniske. Flott bilde,- her er det gleden som gjelder!

--ss--
elisabeth t.

Utrolig rørende bilde! Flott uttrykk, viser hvor små ting som skal til for å glede ett barn. Fikk nesten en tåre i øyet..
Bjørn H.

Enig med Elisabeth over.. et skikkelig flott bilde!!
Likte også innrammingen bra,det blå går igjen i betjentenes blålys.
Hils Oliver!!

Bra Povl.

BH
Arild S.

Fin historie du deler med oss, Povl.
Gleden lyser, og jeg er sikker på at Oliver også vil bli glad for et slikt bilde.

Arild
Jostein M.

En rørende historie til ettertanke for oss alle. Pass deg Povl, ungdommer nå til dags trimmer disse crosserne med noen ekstra hestekrefter. Inngå aldri et veddemål med ham.
Mvh Jostein
Avsluttet .

:)
<p><font color=''#0000ff'' target=''_blank''>~Ivar~</font>
Eskil O.

Rørende historie og et flott uttrykksfult bilde.

Eskil.
Elisabeth W.

Hva sa Oliver om bildet - jeg går ut fra at du har gitt ham en kopi? Ansiktssuttrykket hans viser i hvert fall tydelig at dette var et høydepunkt.

-- Elisabeth
Jan B.

Gripende og bra bilde.
Jan B
Nils B.

Små barns fryd gleder meg, og sikker andre også. Flott berttnig, og ett bilde som mann burde studere. Dette likte jeg svært godt Povl. Det er som en liten blomst.
mvh Nils
Povl Kjeld H.

Hej
Tak for jeres velmente kommentarer.
Oliver har fået alle de billeder jeg tog den dag, og hans mor vil senere få jeres kommentarer at se. Hans mor har via sit arbejde adgang til at lave store billeder, så jeg vil næsten tro der hænge et stort billede på hans værrelse i morgen. Nils, Olivers crosser er kodet så den ikke uden hjælp udefra kan køre ret hurtig.
mvh - povl
Thomas B.

Fin og varm historie og bilde..:)

Thomas
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu