--- T H O M A S ---
Etter en l a n g periode med bare fotografering av mine egne unger
har jeg prøvd meg på en serie portretter
av mennesker på arbeidsplassen.
Først ut er et bilde av en elev.
Fotograf
Utstyr
  • NIKON D200
  • Nikkor
  • Brennvidde62mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/100s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_324405} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Julie E.

Hei!
Har lurt en del her.
Vet ikke hvordan du tenker, men for min del om jeg tegner, maler eller fotograferer prøver jeg å få til en kontakt mellom ansikt/personen og bakgrunnen når jeg jobber med portrett. Er ikke den kontakten der kan bildet oppleves som litt fragmentert. Synes selv dette er veldig vanskelig.
I dette bildet synes jeg du har fått til en kjempekontakt mellom bakgrunn og modell. Bakgrunnen ser ut til å være helt naturlig her. Er det så enkelt som at fregnene hans funker godt i forhold til prikkene i muren tror du?
Er imponert over modellens stødige blikk. Synes du har fanget en veldig modenhet i et ungt ansikt. Veldig spennende når barndom og modenhet møtes i ett og samme bilde i en og samme modell. Godt portrett dette!
mvh Julie
ingebjørg fyrileiv g.

Kontakten med motivet er svært god her, og modellen har et veldig behagelig uttrykk. Jeg er også enig med Julie om at bakgrunnen er passende, og derfor god. Utsnittet er jeg kanskje delvis litt usikker på, mest fordi det er kutta en lugg. -Men også fordi det er kvadratisk. Bildet kunne ha glidd gjennom med kutt i sidene, men det går jo forsåvit greit nå også. Tonene er fine. Jeg liker dine bilder.

vh ingebjørg
Inger-Lise S.

Fint portrett med kledelig bakgrunn. Godt, direkte blikk. Jeg liker den myke effekten
Vedr. utsnitt, ville jeg kuttet ca 3 cm på venstre side, da det blir mye bakgrunn og midtstilt. Muligens litt på høyre side... Jeg liker kuttingen oppe!

Inger-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu