Stort sett den eneste typen artsbilder jeg tar...mennesket på endeløs vandring i sine urbane områder...heldigvis er det ikke like vanlig at de pisser på hvert et hjørne for å markere revir!
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger185
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_324334} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Tor B.

Hei Toby
Jeg liker linjene i bildet, men ville vurdert en beskjæring i toppen ned til horisonten.
PS. Skjedde revirmarkeringen lenger ned i bakken?
Mvh Tor
Torbjørn V.

Hei Tor!

Takk for hyggelig kommentar. Jeg foretrekker kvadratisk format - det er min form for poesi, men jeg ser at det fungerer i et mer rektangulært format også.

Ang. revirmarkering så var det en mer generell bemerkning til arten menneske - ikke disse spesifikke individene;-)

Mvh Toby
Ida T.

Dette bilde gir meg fint lite, og da dessverre ikke noe poesi heller. Det at det er i svart hvitt gjør dette bilde enda mer klisje, i tillegg til at det er en bru og to mennesker med ryggen til. Som (hvis jeg skjønte det riktig) er på endeløs vandring i sine urbane områder.
Dessverre lite spennde synts jeg

Mvh Ida
Torbjørn V.

Det er helt i orden.

Mvh Toby
Alain F.

Liker godt linjene på bilde. Hvis dette er et området nær deg, skulle jeg gjerne sett det samme bildet om natten når lampen er på midt på bruen. Hører jeg en serie?

Mvh
Alain
Aina s.

Klisjeer er klisjeer fordi de har en kvalitet som gjør at de kan gjentas i det uendelige (nesten) og likevel røre noe i folk (tror jeg). Liker dette bildet og synes kompen er flott. Treet som henger mektig over menneskene utgjør mye av bildet etter min smak.
Ang revirmarkering, så er det en eneste grunn til at folk ikke pisser over alt- det er moralisering (også i form av bøtelegging.):
1)Skjenk alkohol i en mann slik at han mister litt dømmekraft- og se hva som skjer ! 2)Menn har faktisk pisset på tomta mi- selv om det er do inne, og 3)ei jeg kjenner hadde en nabo som pisset på tomtegrensa mellom husene.
Nr 1 kan gjelde for begge kjønn, men nr 2 og 3 er etter mitt syn tydelig trang til markering av revir, og ser ut til å gjelde menn. (Litt sparsomt med bevis, men dog...)

Mvh Aina
Torbjørn V.

Hehehe,-)

Dette er på Bryne - mulig jeg kan ta noen bilder der en natt. Ang. revirmarkering tror jeg nok, som deg Aina, at menn har mindre sperrer enn kvinner for å 'lempe den ut' og gjøre sitt fornødne...;-)

Mvh Toby
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu