Møte i isødet
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetFra fargedias.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger490
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_324632} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Avsluttet .

Flott bilde. Anbefales herved.
Hilsen JFR
Anita R.

Hei. Stilig motiv som ikke alle er gitt for å ta..Mor med sine to unger på tur i isøde stilig..Mvh.Anita.
Ole-Kristian T.

Wow, har du vært på nordpolen :). Dette så skikkelig vilt ut; stilig bilde, spektakulært motiv, facinerende farger, meget bra :)
johnny leo j.

Veldig fin stemning flott lys og fint etterarbeid.
Fuglen setter den ekstra spissen og isen gir fin dramatikk.

Ville ønsket litt mer forgrunn.

Knall bildet som du har all grunn til å være meget stolt av.

Keep up the good work.

Mvh Johnny
Thorbjørn R.

Flott motiv. Det tekniske blir noe haltende her, sannsynligvis på grunn av innskanningen.

Mvh Thorbjørn
erika gohde s.

Wow, for et syn det må ha vært og for en fantastisk følelse. Fin blåtone i isen og havet, fin komposisjon.
Mvh Erika
Lena H.

Hei.
Synes dette var ett flott bilde !
Nydelige farger, flott komposisjon !
Mvh Lena :)
Øystein Rye E.

du er heldig som fikk oppleve dette!!! et nydelig bilde både komp og utsnitt.
Kjell G.

Isbjørner er ingen sjelden vare i fotoarkivene. Men dette bildet hevder seg meget bra på grunn av de herlige blåisformasjonene. Godt komponert er det også. Havhesten er bonus.

Jeg håper du får en slik anledning nok en gang, da ustyrt med ditt digitale kamera. Film med noen år på baken kan ikke måle seg rent teknisk med dagens filer. Du hadde fortjent å få en slik fulltreffer på den digitale brikken!
mvh kjellg
Gro K.

Tusen takk for alle hyggelige tibakemeldinger. Litt ros lyser opp i hverdagen.

O.-K. T.:Nei, jeg har nok ikke vært så langt nord som til Nordpolen. Dette er fra en av mine mange båturer rundt på Svalbard. Der står opplevelsene i kø.

Uansett vær er Svalbard et fantastisk sted å være, både fotomessig og på rekreasjonsplan og til alle årstider. Jeg er alvorlig angrepet av Svalbardbasillen og blir nok aldri kurert.

Kjell G.: Jo, du vet vel at det ble noen godbiter på digitalbrikken i fjor. Det er det å få vist dem fram som er bøygen !!!

Må få tilføye at det er ved Carsten Arnholms hjelp at disse ble lagt ut i går ( dette og ''Bølgebryter I ''). Et tilfeldig valg av noen bilder som akkurat da var for hånden. Synd om så mange gode bilder tatt på dias bare skal glemmes/ gjemmes bort.

Vennlig hilsen Gro Kongsten
Kjell Sigurd S.

Se der ja Gro. Isbjørnfamilien har funnet seg et meget dekorativt sted å posere for deg. Flotte isformasjoner med fine brytninger i de mørke stripene. Fuglen der bak er med på å skape dybde i bildet. Dias-preget i bildet er også positivt for bildeopplevelsen synes jeg. Well done! Ser gjerne mer fra arkivet ditt her på foto.no.

Håper forestående tur kan gi noe i nærheten av dette.

Mvh
Kjell S
Gro K.

Takk for kommentar, Kjell Sigurd.
Ja, jeg var unektelig heldig med ''valg'' av omgivelser for denne familien.

Håper dere også får noen fine opplevelser nå i juli. Det er vemodig at jeg ikke skal dit i år, men tenkte at en pause etter 14 besøk (siden 1995) kunne være greit.
MEN, nå blir det kanskje slutt for godt ??? Regjeringen planlegger forbud mot all turisme på østkysten av Svalbard (antakelig menes Spitsbergen), og det er der sjansen for isbjørn er størst. Selv om Svalbard er mye mer enn isbjørn, blir problemet at mange av turoperatørenene vil legge opp . Derfor, gjør det meste ut av årets tur.
Hilsen Gro
Unni F.

Det er noe rart med nettsidene til foto.no i dag. (ihvertfall på min maskin) Bilder og kommentarer ligger litt i hytt-og-pine..
Men, - dette var en nydelig og litt annerledes isbjørnbilde, isbjørn i omgivelser vil jeg si. Blåisen er vakker som omgivelser for bjørnefamilien, spennende linjer og farger. Litt støy i bildet men det plage rikke meg. Selv er jeg Svalbard-fan etter bare 1 tur (i 2008) og har nylig meldt meg på ny tur i 2010. Tror faktisk vi kommer til å treffes der. Sammen med Carsten og Kjell S. Skal bli fint. Tur i august gir annet lys enn i juni/juli, - og kanskje til og med flere bjørnetreff enn juli i 08. Da var de for mye is i nordområdene til at vi kunne gå Hinlopen, - så det ble med to bjørner på lang avstand. mern ellers sto jo opplevelsene i kø!!
Hilsen Unni
Hans Olav S.

Riktig flott bilde. Jeg misunner deg litt, som har vært i isødet og studert isbjørner. Skulle gjerne ha vært der selv.

Mvh
Hans Olav
Gro K.

Takk for hyggelig kommentar. Bildet har jo ligget på "dotten" en god stund, så jeg ble overrasket over at bildet fortsatt blir sett.
Pussig nok kom jeg hjem fra enda en Svalbardtur akkurat i dag. Enda noen fine opplevelser kan føyes til en lang rekke spennende turer opp dit (har vært der 16 ganger, blandt annet 3 mnd. som hundepasser på fangsstasjon, mesteparten av tiden alene, med mange isbjørnbesøk).
Vennlig hilsen Gro.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu