Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetArbeidslys som lyssetting.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger931
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_324924} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Eli R.
Jeg syns dette fungerer fint fra halsen og ned. Stolpen som vokser ut av hodet hans og lampen med skjoeten, samt det utbrente i ansiktet syns jeg blir... helt feil.
- Eli
Thorbjørn R.
Spennende portrett, hvor jeg særlig liker miljøet rundt: lampa, vinduet og verktøyet. Litt for hardt lys i ansiktet, selv om det forsåvidt understreker stemningen her.

Mvh Thorbjørn
Håvard S.
Hei Ivar!

Et sterkt portrett, ikke minst pga uttrykket til mannen og arret han har på kinnet.
Synes ikke plasseringen av mannen er optimal.
Ville ha plassert han midt i vinduet til venstre slik stolpen ikke ble en fortsettelse av hodet. Da kommer også skrujernet mer fram som et godt element i bildet.
Videre ville jeg også ha valgt et lavere kamerastandpunkt slik at bordet med bananene i bakgrunn ikke ble med...
Får håpe det var noe konstruktivt i den tilbakemeldinga.
Det tekniske er helt greit med et fint, kontrastfylt uttrykk.

Mvh. HåvardS
Ivar B.
Hei! Takker for respons på et bilde helt utenfor den type fotografi jeg jobber med til vanlig.

Kjekt med konkrete og konstruktive tilbakemelldinger.

Komposisjonsmesig var mine tanker å få til mest mulig symetri i bildet. Dette for å rette mer fokus mot blikket på personen. Derfor er midtstilling valgt. At stolpen kommer opp av hodet er kanskje ikke etter boka, men i mine øyne gjør det ingen ting, men ser at det kan bli et irritasjonsmoment.

Hardt lys er det ja, også for å trekke mer blikkontakt. En lampe ovenfra, og en sterk arbeidslampe nedenfra skrått til venstre. Ingen ting i ansiktet er utbrent.

Kompisen min på bildet, har akkurat tatt over en gård, og har startet oppussingen. Mye nytt på en gang og mange tanker som skal tenkes var vel det jeg ønsket å formidle. Kompisen min ville bare smile, så dette er vel det eneste bildet han greide å holde seg alvorlig på:-)

Håvard: Er enig om at bananene ikke skulle vært med :-)

Takk alle sammen! Mvh Ivar.

Stig Børre E.
Jøss - dette var ulikt deg.
Mye jeg liker her. Symmetrien og tonene er topp. Lampa er litt irriterende, men samtidig morsom. Bananer er greit. Det som jeg ikke helt kicker på er selve modellen. Han virker litt uinteressert. Lyset er også noget i overkant sterkt. Spennende og annerledes resultat, men ikke helt blink.

StigB
Torbjørn K.
Dette bildet hadde vært veldig bra dersom det ikke hadde vært for lampa. Jeg liker godt kvadrat-utsnittet, og at personen er plassert såpass lavt i bildet. Lys, uttrykk og toner er også bra.

Torbjørn
Espen A. I.
Hardt lys ødelegger mye i et bilde som ellers er godt. Fint kvadratisk utsnitt som roer motivet mye.

mvh Espen
Sverre H.
Hei Ivar, hyggelig å se at du beveger deg inn på denne sjangeren. Bildet har klart noe ved seg, men jeg syntes at lampa ødelegger litt. Og som nevnt, lyset i ansiktet blir i hardeste laget. Hils modellen ;)
Inger-Lise S.
OK, da Ivar;) Jeg har sett mye på dette..Prøvd å forstå. Men jeg er nok fortapt;-) Syns det blir for midtstilt, og at lyset er plagsomt..Så pokker vet hvorfor jeg må se på det stadig......Da har du vel oppnådd noe, i hvertfall;-)

Inger-Lise
Ivar B.
Takk til dere siste også for kommentarer. Takk for deres ærlighet, den settes pris på. Ser at det ikke går helt hjem hos de fleste. Har heller ikke problemer med å skjønne deres innvendinger, noe gjør likevel at jeg liker dette bildet godt. Mvh Ivar.
Kristin S.
Jeg synes bilde er bra, Både komposisjon og det tekniske er som vanlig bra fra deg:), men kan kanskje være litt enig med SBE ang. modellen. Uansett synes jeg dette var bra.

Mvh Kristin
Anne Kari Berg K.
Fint og litt rart portrett. Liker fargene, modellens uttrykk samt lampa som henger over hodet hans, truende og veldig kitch. Men syns kanskje lyset er i sterkeste laget, spesielt i ansiktet til modellen. Men liker det veldig godt.

AK
Anne-Lise S.
Regner med du ønsker at vindusramma og lampa skal vokse ut av hodet på ham for å gi en type effekt av noe litt ''småidioti'', eller? Skikkelig 70-talls farger. Ser nesten litt sykelige ut. Noe sterkt lys i ansiktet. Ellers ok.

Anne-Lise
Per Morten B.
Jeg likte bildet veldig godt. Farger, lyset og de vertikale linjene som gjør hele
bildet. D.v.s skjorta og vinduet er med på å gjøre bildet bra. Det eneste
jeg har og sette fingeren på er sømmen i lampa som roter det litt til i ovekant
av bildet. Ellers et herlig bilde.

Per M
Lars-Anders M.
Han klær røde øyer.
Mvh
LAM
Pål G.
Litt for lyst i ansiktet, og personen i bildet burde ha vært en anelse til høyre eller venstre. Når det er sagt, så må jeg si at jeg fakt for bildet ellers.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu