I NORDNORSKE SANDDYNER ....
som her på nordvestsiden av Andøya, på Bleik, med kritthvite sandstrender og den kjente Bleiksøya i bakgrunnen.
Sydlandsk
Utstyr
  • Canon 450 D
  • 18-55 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger276
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_325144} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Per Harald G.

Eit flott motiv. Likte utsnittet med all denne herlege sanden i forgrunnen, og med den svært eksotiske, spesielle øya i bakgrunnen. Flott skarphet i bildet.
Bra formidla! Me har jammen mykje bra natur her i landet:)

Horisonten er litt bua. (Kan rettast i PS)
Torbjørn J.

Hei Per Harald! Takk for kommentar. Når det gjelder horisonten, så tror jeg noe av dette skyldes at horisonten er så langt borte, det er åpent hav lenger en øyet kan se. Når en står på land og ser på fiskebåter som ligger langt til havs, så kan man bare se mastetoppene av disse. Min teori er en del jordkrumning, jeg har fotografert mye her av åpent hav og med forskjellige objektiver og innstillinger, men en anelse krumning bli det. Synspunkter på dette.
Fotohilsen Torbjørn
Ole-Kristian T.

Hei Torbjørn, det er nok ikke jordkrumningen, jeg sjekket dette ganske nøye i forbindelse med et annet bilde, nr. 294993, du kan ev. lese kommentarer der :). Det har nok med optikken å gjøre. Bildet var flott, nydelig strand, og flotte farger på sjøen og himmelen. Kan se ut som en sydenstrand dette, men lyset avslører at det re lengre nord. Bildet var flott :)
erika gohde s.

Liker den flotte komposisjon til dette fantastiske stykke norsk natur. Jeg liker også den svakt buede horisontlinja, her gir det inntrykk av noe uendelig stort, som du er inne på (havet altså). Synes derfor den passer i bildet, når jeg prøver å forestille meg den rettet opp, ser jeg for meg motivet muligens litt strammere, men tror det er mer spennende slik det er nå?
Mvh Erika
Nils Christian S.

Imponerende vakkert landskapsbilde -en kystperle formidlet i klare fine farger, god dybdeskarphet og ikke minst - flotte buer og linjer.
Lars Kristian G.

Hei!

Flott nordnorsk lanskap/natur du viser oss her :) Jeg liker spesiellt godt de gode fargene dine - kontrasten mellom den hvite sanda og det blåe havet og himmelen - samt det grønne innslaget - vakkert. Fin komposisjon der jeg liker at du gir sanden så mye oppmerksmhet :) God dybde. Et veleksponert bilde.

Mvh. LKG
Eli R.

Liker godt hvordan forgrunnen gir dybde til bildet, spesielt liker jeg fotsporene.
Jeg sitter og kikker på komposisjonen og lurer på om jeg ville hentet en gravemaskin og flyttet hele bleiksøya til høyre i bildet. Alt spennende skjer liksom på venstre side. Så kunne fotsporene ledet litt mot øya istedetfor til et blankt punkt. Elelr du kunne funnet en sti isanden som istedet ledet mot venstre og brukt den som foreground interest.
Det med den buede horisonten kjenner jeg meg godt igjen i fra slike utsynspunkter i Vesterålen.
Du ser så mye at horisonten ser buet ut selv før du løfter opp kameraet. OG jeg har sett mer bue enn dette. Men man kan jo likevel rette det opp i PS. Hvis man vil.
- Eli
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu