Lyden av sommer
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger421
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_325308} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
ingebjørg fyrileiv g.
Hei, Kjell Sigurd. Måkene synger uttafor vinduet nå, så jeg har lyd til bildet. -Passende og stemningsfullt. Jeg liker det jeg ser veldig godt, og bevegelsen er fiffig. -Spesielt liker jeg vingene, og at jeg aner detaljene i ansiktet. Refleksjonene er også fine, og det som gjør det lille ekstra, må jo være den fine vannspriten til venstre. Herlig. Fargene er også gode, og jeg kan ikke se noe å klage på her.

vh ingebjørg
Stig Børre E.
Tøft med all bevegelsen. Syns det fungerer.

StigB
Robin J.
Dette er en artig form for foto. Her har du skapt flotte bevegelser i hele fuglen. Jeg synes det må være slik som her eller at hodet er skarpt. Begge deler er egentlig fint. Mvh RJ
Stian H.
Spennende dette, ogda spesielt bevegelsen din under panoreringen. vertika bevegelse gir en litt annen effekt enn den horisontale vi er mer vant til å se. Likte effekten dette fikk på de lyse feltene i sjøen. Litt mer usikker på fuglen. Vingene ble flotte, spesielt dens høyre. Hoderegion er jeg mer usikker på. Kanskje jeg liker det... Det er ihvertfall en hjennomgående bevegelse i hele fuglen, og det er jo riktig flott. Tommelen opp for dette! Måker jo jo herlige å jobbe med? :-)

Stian
anders s.
halvabstrakt og spennende
hadde sansen for dette bildet
mvh anders
Carsten A.
Enig med SH - tommelen opp, men ikke så veldig langt akkurat i dette tilfellet!

MVH CA
Tom E.
Likte dette.Noen ganger passer det at hodet på fugler og dyr er skarpt andre ganger ikke.Det blir en smaksak.Som S-H sier vertikale bevegelser,litt annen effekt.Synes dette var bra.
mvh Tom
Thorbjørn R.
Vel - ikke så verst, dette. God dynamikk på vingene - og bakgrunnen synes jeg ble dekorativ. Men jeg foretrekker nok litt mer skarphet på hodet i denne type panoreringer.

Mvh Thorbjørn
Kjell Sigurd S.
Takk for fine kritikker. Panorering av gråmåke er vel temmelig ordinært etterhvert ja :-) Bildet er forøvrig laget i Flatanger, uten at det er vesentlig. Rent bortsett fra at fjærkreene på de kanter vel har en litt annen dialekt i sangen enn de bymåkene jeg vanligvis jobber med.

Kjell S
Lars-Anders M.
Skall det, så skall det. Her har du dratt bevegelseuskarpheten ti det ytterste. Men ok bilde er det.
Mvh
LAM
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu