Kveld
Originalen var uklar pga manglende ferdigheter. Tenkte derfor at det var best å gi det et maleripreg. Målsettingen min er å bli så god at jeg ikke må ''redde'' bildene mine i PS.
PS er selvsagt ikke å forakte, men håper å bli en bedre fotograf. Bilde: Ganske ok, vet det er litt ''billig''. Litt glorete.
Utstyr
  • Canon 400D
  • EFS 18-55 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger182
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_325752} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Lars E.

Hei Ingunn

Jeg likte dette bildet. Jeg synes du formidler kveldshimlen på en god måte. Jeg synes at komp er helt ok. Fargene er behagelige og etter min mening ikke glorete slik du selv tror. Du har lykkes med å skape en litt malerisk effekt her slik du selv beskriver.

M.v.h.
Lars

Avsluttet .

Hei
Synes det ble et severdig bilde. Nå er jeg jo en som liker himmelens lys og farver, og synes det er et spennende motiv.
Bra at du har med åskammen i siluett og som sagt, fint og farverrikt.

PS er jo digitalverdenens mørkerom, og er en dyd av nødvendighet. Selv bestreber jeg det samme som du nevner, men et bilde trenger alltid en etterjustering av kontrast og farver mm. Men å redde et mislykket bilde, nei det holder ikke, derfor er jeg fornøyd med at du har lagt på visse effekter slik at bildet blir bra. Om en ikke helt naturligt, men som et maleri.

mvh arild
Jan Erik E.

Denne reddet du fint etter min mening.
www.filterforge.com/download vist du trenger filtre til litt mislykkete bilder i utgangspunktet. Gratis og legger seg inn i PS av seg selv.
Mvh JEE
Ingunn T.

Takk for kommentarer. Glad for at dere anerkjenner litt jobbing i Ps. Skjønner at det er delte meninger ift hva som er stuerent å foreta seg i programmet, eller med andre ord mørkerommet, som du sier Arild. Poenget er at et bilde skal være godt for øyet uavhengig av hvordan det er blitt til.
Jan Erik: Takk for linken. Slike tips er jeg veldig glad for.

Ingunn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu