nesten alene i tjernet
Bildet er tatt for et par uker siden. Overnattingstur alene i fjellet, og når fisken ikke ville bite var det fine forhold for fotografering.
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • -
  • Brennvidde3oomm
  • Blenderf/4.5
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger600
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_325851} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Ingunn T.
Ordentlig fint bilde. Det er vannet som gjør susen her. Fargene er riktig flotte.
Er litt usikker på midtstillingen, tror jeg ville ha prøvd meg frem med forskjellige beskjæringer (det har du kanskje gjort og funnet ut at dette fungerer best). Uansett meget bra.

Mvh Ingunn
Tove H.
Ikke min favoritt blant dine ellers så gode bilder, dette. Hva er det som henger ned på venstre side av blomsten? Irriterer meg at jeg ikke ser hva det er. Liker vannet og bakgrunnen. Men synes denne saken i midten er litt kjedelig og uklar. Det er nå min synsing - ikke alt som treffer.
Hilsen Tove
Thorbjørn R.
Tja.. Jeg har litt problemer med å bestemme meg for hva jeg synes om dette. Midstillingen er OK her. Jeg liker at vannet følger stilken opp et stykke nederst. Flatene blir ganske grå og tomme - men planten utgjør forsåvidt et fint brudd med dette. Jo, dette er vel egentlig ganske vellykket, uten at det treffer meg 100 prosent.

Mvh Thorbjørn
Avsluttet .
Igjen et enkelt men nydelig bilde fra deg.
Må bare beundre din evne til å formidle dette enkle i naturen på en sånn flott måte.
Her fremstår jo denne lille planten som et nydelig lite smykke.
Vakre duse farger og flotte omgivelser.
Dette gikk rett hjem hos meg og jeg ville ikke gjort noenting med det.
Hilsen Tone!
ingebjørg fyrileiv g.
Takk for tilbakemeldinger.

Ingunn - Joda, jeg har prøvd meg fram med forskjellige utsnitter og komposisjoner, og denne fungerer helt klart best etter egen mening.

Tove - Det er fint med forsjellige favoritter. Det som henger ned er nok en utskifta nymfekropp. Det minner nesten om et brudeslør. Denne saken i midten er forøvrig en blomst, men akkurat det så du vel.

Tone - Så fint at det treffer, og takk så mye for generell ros. Det settes pris på.


-ingebjørg
Inger Anne Maritsdotter V.
Hei Ingebjørg,

Eg registrerer at du har fått ulike tilbakemeldinger her,
kikka på dette bildet før i dag og eg likte det umiddelbart.
Det har eit særpreg og ein heilhet som eg har sansen for,
og som er formidla på ein veldig fin måte.

Mvh Inger Anne
Magnar B.
artig fanga little beauty, det som heng ned gjorde det heile litt meir spennande. Fin detalj du har fanga i einsemda på fjellet…
Ingunn S.
Nydelig og enkelt dette her Ingebjørg med delikate farger på blomsten mot den duse bakgrunnen. Liker brytningen i vannflaten også med de mørkere feltene og speilingene.
Et ekstra pluss med det som henger på blomsten...

Hilsen Ingunn:)
anders s.
synes dette ble et spennende bilde
litt halvabstrakt og med flotte farger
mvh anders
ingebjørg fyrileiv g.
Takk for flere kommentarer.

Inger Anne - Ulike tilbakemeldinger er finet det, og jeg setter pris på alle meninger. Fint du synes at bildet har et særpreg.

Magnar - alene, men ikke ensom.


-ingebjørg

Ole-Kristian T.
Hei Ingebjørg, dette var et vakkert bilde, poetisk vil jeg si; nydelige gråtoner og linjer i bakgrunnen, mot den enkle blomsten med den duse fargen. Veldig fint :).
Inger-Lise S.
Nydelige reflekser i vannet her! Fine linjer/mønster.
Jeg syns det ble litt midtstilt, men ser du har forkastet andre utsnitt.
Speilingen er riktig lekker! Fine farger.

Inger-Lise
ingebjørg fyrileiv g.
Takk til Ole-Kristian og Inger-Lise. Det ligger trivsel i at dere liker bildet.



-Ingebjørg
John H.
Hei
Her har jeg bare ros å gi. Blomsten er midtstilt og her funker det. Fin speiling og veldig dekorativt med ''pynten'' på siden av blomsten. Tonene i bildet er rolige og avstemt. Enkelt og ''pent'' dette. Du er en mester i å presentere en ro og sjel i dine bilder.
John
Avsluttet .
Hei Ingebjørg
I'm back with a brand new monitor. 3700 spenn. Godt jeg fikk igjen på skatten iår:)
Og dette bildet passet veldig godt til den nye skjermen min:) Så elegant, rent og stilig. Perfeksjonisme på høyt plan oser ut av bildet ditt. Forgrunnen og bakgrunnen er perfekt dus. Skarphetsplanet ligger midt i bildet med denne lille veksten. Liker det sånn i denne settingen.
Et flott minimalistisk bilde. Gode farver og nyanser, lyssettingen kunne nok vært litt bedre på planten, men det var vel kanskje ikke så mye lys å velge i:)

mvh arild
ingebjørg fyrileiv g.
Tusen takk for kommentar!


John - Takk for generellt kompliment. Det setter jeg pris på.

Arild - Gratulerer så mye med ny monitor! Så fint at bildet passer skjermen da, og du treffer meg nok når du nevner perfeksjonisme.. Lyset lå mest bak skyene denne dagen, og med 300 mm ble det nok ikke helt fullstendig optilmalt.


-ingebjørg
Fred S.
Liker denne godt, Ingebjørg, Bukkeblad er en av favorittene mine, og du har fotografert den på det tidspunktet den er mest fotogen; i knopp. Når den springer ut, og blir hvit, er det vanskelig å unngå at bløomstene blir utbrente.
Midtstillingen er ok, men hadde sikkert vært like ok med en annen plassering. De delikate tonene og linjene i vannet er gode å se på. Levningene av libellen (?) er et lite minus i komp-sammenheng.

vh fred
ingebjørg fyrileiv g.
Takk, Fred. Ja, bukkebladet er vakker og fotogen, ingen tvil om det. Jeg fant også ut det du beskriver om å fotografere den i utspringet tilstand. Ikke enkelt. Når det gjelder komposisjonen synes jeg ikke at det ble like ok med ennen plassering. Og jeg ville ikke gå ut i gjørma for å ta av sporet av liv som hang der så stille.. Men det hadde ikke gjort noe om den ikke var der, selv om jeg liker det slik.

-ingebjørg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu