Operaen I
Fikk i går endelig oppleve det nye Operahuset
i Bjørvika,og det svarte til forventningene.Her blir det nok flere turer med fotoutstyr.Det eneste problemet var at det var for mye mennesker der,det kom som regel noen i veien og forpurret mine planer om komposisjon og elementer i bildet.Men en skal vel se det positive også i dette,at dette er blitt et samlingspunkt og en attraksjon.Kommer flere bilder etterhvert.
Synes dette ble ok,selv om jeg kunne tenkt meg kun 3 av disse personene i bildet.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-06-30 23:01:48
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon Nikon D200
  • Nikon AF-S Nikkor 24-120 f3.5-5.6G IF-ED
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger234
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_326111} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Øyvind S.

Hei, Jarle.. synes det ble bra resultat, enig med deg at det hadde vært best med kun disse tre, men det er vel mulig å gjøre noe med det hvis du ønsker det, likte spesielt kameravinkel og betrakteren i høyre biledkant gjør bildet veldig bra, dust og fint lys... bra dette..
mvh Øyvind
Eli R.

Hadde vært artig med disse to damene kun med himmelen bak, altså litt lenger til høyre. Like refleksjonen av dem i glasse. Tror jeg hadde prøvd å klone ut de to gutta bak.
- Eli
Jon K. L.

Hei Jarle.
Ja, operaen er et funn for oss fotogale, og det gjenstår fortsatt mange vinkler og retninger før den er ''oppbrukt''som motiv. Fint med de tre personene mens guttene i bakgrunnen forstyrrer litt, noe du selv antyder. Artig med speilingen, men prikken over i'en hadde selvsagt vært å få med hele personer i speilbildet og ikke bare beina. Fint bilde!

Jon K.
Ole-Kristian T.

Hei Jarle, jeg liker spesielt fargen på skyene her mot den flotte marmoren i operaen, som ser ut til å ha et visst blåskjær i seg den også her. Er enig i at det hadde vært fint å fjerne de to gutta stakkars :).
Liv F. D.

Hei Jarle.
Nydelig bilde i flotte blåtoner. Jeg likte best #2, det ble renere. Utrolig flott komponert og levert dette her.
hvh
Liv '')
Avsluttet .

Hei! Nydelige farger og linjer. Fint med speilingen i vinduene. Versjon 2 ble best, Du kan jo prøve å jevne ut der du har klonet med smudge tool, bare litt forsiktig. De siste tre personene syntes jeg er fint plassert i forhold til hverandre. Flott fra Bjørvika. Mvh Liselotte
Jarle S.

Takk til dere alle som har kommentert dette bildet.Synes selv at v2 ble bra,selv om kloningen ikke var på profesjonelt nivå.Men ser i ettertid at jeg skulle ha ventet litt til,slik at de 2 damene hadde fått fullt speilbilde,slik som Jon antydet.
Eli R.

Det ble bedre uten de to gutta. Da føler jeg virkelig at han til høyre betrakter dem. Og enig med å vente; å få hele speilingen hadde vært toppers. Tror jeg må stille meg opp omtrent der og se rundt i luften og plystre og late som ingenting... med fjernkontrollen i hånda :-)
- Eli
Anne-Lise S.

Det gjorde seg virkelig å fjerne de to menneskene oppe på toppen av operaen. Årsaken er posituren og kroppsspråket til mannen i dress. Ser ut som han står og vurderer..... :-) He, he.. Artig! Flott dybde, blide og koselige damer, og med en vurderende mann... Fin og dramatisk himmel som står i stil med mannens mer mørke skikkelse, men i kontrast til de lyse og glade jentene. :-) Her kan man tolke fritt! :-)

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu