Himmelvegg
Operaen (hvor mange bilder er tatt der tro!)
Liker speilingen av det dramatiske været, og personen som sløver i veggen.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger156
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_326316} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Unni F.

Et spenstig bilde fra Operaen dette, - fint ''mørkt'' lys og glimt av værdramatikk. Liker de små hodene på taket. Det er utallige muligheter fra dette bygget, - ubegrenset med vinkler og linjer og lyseffekter. Bildet kunne kanskje vært litt større, da ville detaljene kommet bedre til sin rett, men bilder på høykant blir ofte litt små her
Hilsen Unni
Anne-Lise K.

Hei og takk for kommentar :) Ja, bildet ble lite... jeg sliter fortsatt med å redusere billedfilene, og samtidig få en god størrelse. Trenger å lære noe om det. Dilemmaet er: gå ned på kvalitet, eller redusere pixler. hvor langt ned kan man gå i kb-størrelse, og likevel ha god nok kvalitet på bilder som legges inn tro? Tar gjerne i mot råd om dette!
mvh, Anne-Lise
Eli R.

Du må bruke ''Save for Web'' funksjonen i Photoshop så er ikke dette noe problem i det hele tatt. Juster prosenten ned til filstørrelsen er ca 200kb.
- Eli
Anne-Lise K.

Hjertelig takk for råd! Jeg noterer meg det, så gjenstår det bare å få seg Photoshop :)
Unni F.

Å ja photoshop skulle du jo få....det har blitt borte fo rmeg. Jeg pleier å gjøre flg. for å komprimere bilder så de passer her: Fjerne pxl. bare til de er helt på grensen til hva de kan være, - og så ''lagre for WEB'' og redusere filstr-. til rett i underkant av 300 som er maks her.
Da har jeg max antall pxl og max filstr. De aller fleste av mine bilder er akkurat sånn.
På høykant blir litt annerledes for systemet aksepterer bare en viss høyde. Sånn sett er det høyden på bildet (altså i antall pxl.) du må forholde deg til. Det går bort mye da.

Hilsen Unni
Johan Mathis G.

Hei
ingen over som ift kontruktiv kritikk som nevnte at bildet var undereksponert minst to trinn, og at det ikke gjør speilingen klar og severdig (forøvrig ikke de mest dramatiske skyer jeg har sett), og at man mister detaljer som ansiketer og mer. Samt at dette kunne vært skarpet noe opp.
Til slutt ville jeg personlig valgt enten mer rette linjer eller mer skråstilte for å gjøre dette (operaen, som har SÅ mange bra linjer og spennnede utsnitt, dette ikke Så spennnede) mer spenstig.

Grei dokumentar altså, og ang mennesket til venstre, Du må virkelig se godt etter for å legge merke til poisituren på denne. Som bildet er nå, blir speilingen av den utbrente solen på ''rett plass'' i flata hovedmotivet og det øynene trekkes mot...
Helt greit liksom og regne med du har mer på lager, og ærlig talt fra meg og håper du skjønner og kan plukke med deg noe.

Mvh

JMGaup
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu