Trapper,Santorini
Overalt på denne øya var det trapper,og det er jo forsåvidt ikke så merkelig når en ser hvor eller hvordan husene er bygd.Det finnes utrolig mange fine og forseggjorte traper,som ofte skaper fine linjer og lys/skyggevirkninger.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-07-12 19:57:47
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon Nikon D70
  • Nikon AF-S Nikkor 24-120 f3.5-5.6G IF-ED
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger190
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_327496} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Anne-Lise K.

Mange fine motiver på Santorini, og et utall bilder tatt der. Dette syns jeg var orginalt. Farger, linjer og flater gjør det lekkert. Fint at murstrukturen trer så godt fram også. Likte det veldig godt!
Mvh, Anne-Lise
Christine K.

Fin skildring fra Santorini. Flotte fine farger og stramme linjer vises her. Jeg synes at den mørke veggen til venstre kunne være litt smalere. Den fremstår litt dominerende slik den er nå. Men flott tross alt.
Hilsen Christine
Liv F. D.

God morgen Jerle!
Fine liner og flotte farger på dette bildet. De øverste veggene har farge som vaniljeis. Lekker komposisjon - godt sett!
Ha en vakker dag!
hilsen
Liv '')
Øyvind S.

Fint utsnitt du viser her Jarle, synes du har funnet et bra kamerastandpunkt, synes veggen gjør bildet mer spennende... blir ledet ut i det blå.... fine farger og struktur i bildet som gjør det behagelig å se på, lampen med sin ovale form trappen er jeg litt usikker på, bryter allle de rette linjene....men et godt bilde synes jeg....
mvh Øyvind
Steinulf L.

Spennende motiv som sikkert kan gi mulighet for flere utsnitt.
Ole-Kristian T.

Hei Jarle; som Hellas-frelst bare MÅ jeg skrive på dette bildet. Liker utsnittet godt, selv om jeg personlig kanskje foretrekker enda enklere komposisjoner i slike utsnitt. Men jeg synes dette fungerer bra, liker innslaget av den blå himmelen veldig godt. Forslag til annet utsnitt: Kutte hele veggen til venstre pluss øverst rett under det øverste hvite ''vannbordet''. Det siste fjerner faktisk ganske mange linjer (hvis det er en ønsket effekt), og kan gjøres uavhengis av veggen, men gir i mine øyne best resultat kombinert med å kutte veggen. Engasjementet mitt kommer mest av begeistringen for motivet. Liker det :).
Bjørn H.

Kvadratisk utsnitt !!??
Mvh. Bjørn
:-)
Avsluttet .

Hei! Delikate farger og fine linjer. Fint med det glimtet av den blå himmelen, syntes det ble en fin komposisjon. Det eneste måtte vært et lite kutt til v. Den øya virker som er verdt et besøk. Mvh Liselotte
Jarle S.

Takk til dere alle for hyggelige og konstruktive tilbakemeldinger,og innspill
om forbedringer på dette bildet.V2 anbefales betraktet på fullskjerm!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu