Stille stund med tid til ettertanke.
Bildet er tatt ute ved Ona igår.
Utstyr
  • canon 40d
  • Tamron 18-250 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger244
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_327811} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Anne Ø.

Et godt bilde, gir ro ved å se inn i dette.
Gode farger.
Bjorn F.

Takk for komentaren Anne,ja en får ro i sjela ved å bare sitte og la blikket kvile.
Hilsen Bjørn.
Anne-Lise S.

Aj, aj, aj, herr Fransgjerde! Nydelige linjer da gitt! Tenker spesielt på linjene i havet nærmest som beveger seg fra der personen perfekt er plassert og ut i en myk bue til ''øya'' lenger ute og inn i bukta der. Fargene i forgrunnen på berget går igjen lenger ute og det gjør også fargene på stråene. Deilig med slike syn som dette, med gjentakelser. Det gir motivet ro. Et vakkert sted.

Blir nysgjerrig på hva du har gjort med ''øya som stikker ut i midtpartiet''? Det ser nærmest noe malerisk ut, og spesielt i de mer grå partiene? Kan du fortelle noe om hvordan du har etterbehandlet dette for å få frem denne effekten? Kan til sammenligning minne bittelittegranne om HDR, så det er mulig det kommer av noe shadow/highlights bruk som kan gi en feeling av det i enkelte sammenhenger. Vakkert med øya lengst ute til venstre også. Linja som skylaget lager er også flott ift linjeføringen.

Er skeptisk til området til høyre med muren der. Synes ikke det er særlig flatterende, og lurer på om det er mulig å få til et litt annet utsnitt der dette ikke er så fremtredende, eller der det fjernes totalt ved beskjæring?

Gode metta farger. Kanskje noen synes det blir litt i overkant mye, men jeg synes det får frem sommerfølelsen i motivet!

Lurer også på om jeg ville ha valgt en lavere himmel med beskjæring like over, eller såvidt nedpå skylaget for å fremme dybden enda mer?

Nyt sommeren!

Anne-Lise
Truls L.

Flott bilde med flotte farger og fin stemning. Her kunne jeg ha sittet lenge å bare latt tankene fare.....:)

Mvh Truls
Avsluttet .

Anne-Lise har gitt en utdypende kommentar til dette bilde Bjørn. Og jeg er enig i slik hun beskriver bilde ditt. Så da slapp jeg å skrive noe mer hehe.

Nei den var litt lei den støypte greia i høyrekanten. Husk dynamitt på korte turer:)

Vakkert.
mvh arild
Tove H.

Slutter meg til Anne-Lises kommentar, jeg også. Herlig rogivende utsikt, forresten! Og flotte farger - særlig det blåturkise i sjøen gjorde seg!
Hilsen Tove
Ann T.

Hei Bjørn - dette var et flott utsikt! Vakre farger og en bra komposisjon. Synes at Arild er inne på noe når han snakke om dynamitt, men lit cloning av gresset over dette i PS er kanskje lettere løsning siden turen er sikkert over nå. Tror ikke jeg ville kutte på himmelen. Synes at balansen er fin som det er.
Mvh. Ann
Bjorn F.

Takk skal dere alle ha for hyggelige tilbakemeldinger. Takk til deg Anne-Lise for dine utdypende komentarer. Jeg har ikke gjort noe fiks makeri bortsett fra å gjøre de lyse partiene noe mørkere og mettet fargene noe,-det er det hele. Ser i ettertid at den muren skulle jeg gjerne vært foruten, men jeg ble så grepet av stemningen så jeg helt oversåg den muren, det var dumt det. Vurderte og beskjære himelen som du foreslår,men kom frem til att den høye himmelen er med på å forsterke storheten mellom hav og himmel,om du forstår hva jeg mener.
Ingen dårlig ide det med å ta med seg litt dynamitt Arild.
Hilsen Bjørn.
Monika Frisvold V.

Hei Bjørn
Jeg har lenge tenkt å ta meg en tur ut dit..
Har aldri vært der, men dine bilder frister meg til
å ta en tur.... :)

Mye farger, men det synes jeg bilde kler... Sommer og sol.
flott dybde.. Ja her er det tid for ettertanker...

Ha fortsatt en fin fotohelg...det er meldt sol i morgen.
mvh monika
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu