Nature's own texture.
Utstyr
  • D80
  • 18-135
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger413
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_328232} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Avsluttet .

For en nydelig fjellvegg.
Hvor fant du denne hen?Der ville også jeg ha vært:-)
Flotte mønstre og nydelige farger.
Første tanken min var at jeg ville hatt bare veggen,uten steinene i front,men så ombestemte jeg meg,steinene bryter veggen på en fin måte.Uten steinene ville det blitt et helt annet bilde.
Flott.
Hilsen Tone!
Liv F. D.

Dette var rett og slett nydelig. Så flotte farger og fine strukturer. Flott komposisjon. Anbefales.
hilsen
Liv '')
Monika Frisvold V.

Lyset sammen med flotte farger gjør dette utrolig flott.
Et bilde du blir ser på en stund...å tar gjerne et titt senere..
meget bra.
mvh monika
Helge .

Hei Thomas.
Denne veggen ga mange intrykk; den kan se ut som tekstil med bretter og folder som henger, eller den ser ut som en nermest smeltet mur der steinene er sunket sammen og forvridd.
Fargespillet er enormt og kontastene gir dybde.
Veldig bra jobb du har gjort her.

Mvh
HRB
Tove H.

Nydelig, særpreget fjellvegg. Av en eller annen grunn assosierte jeg først til en båt på land - var noe der.. Flotte farger og strukturer - herlig bilde!
Hilsen Tove
Øyvind S.

Et flott bilde du viser her Thomas, nydelig fargespill og linjer i berget, komposijonen sitter som et skudd..... meget bra
mvh Øyvind
Tom T.

Du har fått mye ut av dette bilde, med rett etter behandling, hadde dempet fargene noe.

Flott:)

TomT
Helge L.

virkelig nydelig dette. liker spesielt teksturen/fargene i fjellveggen. Får litt følelsen av at bildet heller en smule mot høyre... sikkert bare en optisk illusjon, men dog. ;-)
Helge
kine p.


Kan bare slenge meg på de andre her; et flott bilde av et nydelig motiv. :)
Dan S.

blinkskudd dette brutters! Liker teksturen i veggen som fremstår som myke linjer mot steinene i front,som bryter opp det myke uttrykket.Fargene og kontrastene i bildet er med på å skape en ekstra spenning og blikkfang som gjør at det står seg ut i mengden.Blant dine beste bilder,godt utført!

mvh Dan Sandmoen
erika gohde s.

Nydelig bilde, liker komposisjonen, kontrastene, lyset og de blå fargetonene godt i fjellet og i steinene i forgrunnen. Får inntrykk av å være i den norske skjærgården? Vakkert er det!
Mvh Erika
Thomas S.

tusen takk for flotte kommentarer... Jeg blir skikkelig glad når jeg leser alt dere har skrevet.. Dette betyr at jeg er på riktig spor av motiv valg..

Igjen tusen takk..

- thomas
Jani F.

Hei Thomas! Det fyrste som slår meg er at du har lukkast i å fange eit bilete som med ulike utsnitt kan bli oppfatta heilt forskjellig. Hadde du ikkje hatt med steinene ville dette lett hamna under kategorien abstrakt. Ser faktisk ein person som strekker armene oppover inni der;) Liker utrulig godt fargene i bilete ditt og det er god samhørighet mellom fjell og stein. Likte dette godt, har sett på det fleire gonger i dag:) Ha ein fin kveld!
Mvh Jani
Arvid M.

Hei! Denne fjellveggen var veldig fint gjengitt då!
Godt sett og fint format, bra du tok med steinane i front.
helsing arvid
Anne-Lise S.

Se her ja! :-) Her har du virkelig funnet deg et spennende sted, med mange muligheter. Deilige strukturer og detaljer, gode linjer, interessante skyggevirkninger, lekre fargetoner, og steinene i forgrunnen med disse varme fargene og myke formene gjentas gjennom hele motivet! :-)

Bærre lækkert!

Anne-Lise
Thomas S.

Waaow.. .. Jeg er meget glad for at dere liker bildet, jeg var meget usikker på å legge dette bilde ut... Jeg var litt redd for at bildet/motivet skulle være for abstrakt.. Men der bommet jeg skikkelig..

Tusen takk for kommentarer + anbefalinger, dette gjør bare at jeg har lyst til å ta nye spennende bilder i fremtiden..

- thomas sandmoen

(litt rørt) :)

Tom E.

Spennende former og linjer, og fargetonene går rett hjem hos meg. Syns det fungerer godt med såpass tung kontrast her. Det gir en god dramatisk effekt til bildet.

Mvh Tom E
neil robert jones f.

Helt uvanlig farge og følelse i stein, akurat som hvis du gikk bort blir stein myk å berøre. Veldig bra bilde. Mvh. Neil
Amalie V.

Kjempe bra! Både linjene, lyset og fargene.
Dette bildet fanget blikket mitt med en gang :- )
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu