Havørn
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger698
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_328650} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Jørgen S.

Meget god skarphet. Flot fanget, rett og slertt et kjempebilde.

Jørgen
Robin J.

Flott lys her. Teknisk meget bra. Enda et flott havørnbilde fra deg. Av egen erfaring vet jeg at det ligger mye arbeid og alt skal stemme for å få dette til så bra som her:) Mvh RJ
Kjartan T.

Hei Terje!

Nå sitter jeg på Lovund i solnedgangen. Fin kveld på Sleneset i går. Måtte bare sjekke innom Foto.no når jeg hadde tilgang på bredbånd, og her er det jo som det bruker å være; Terje Sylte presenterer gode havørnbilder. Godt å se et skikkelig nærbilde der vingekutt og tradisjonell komposisjon er lagt litt til side. Det fungerer i mine øyne!
anders s.

artig vingekuttprosjekt dette her terje
men siden du først har begynt å kutte,så tror jeg at jeg hadde kutta litt i den andre vinga også,og kutta en del fra toppen også,for å få mer fukus på hodet,og fisken i kløra på ørna
mvh anders
Monika Frisvold V.

Et flott ørnebilde igjen..
flott lys inn på ørna..
teknisk ikke noe å si på...
jeg har fortsatt en plass på veggen til ørnebilde mitt... :)
En dag blir det.
mvh monika
Øistein W.

Herlig.
Monika sier det fint for meg.

Mvh.
Øistein
Trym Eigil V.

Som alltid, ingen ting og klage på over bildene dine. Prøvde sjøl på og fange ørnen på brikka, men funket ikke like bra. Men som jeg ser må jeg nok trene litt bare. Gleder meg til flere bilder kommer fra deg.

Trym
Ronny A.

Hei gamle ørn!
Dette var flott igjen fra deg. Lyset, skarpheten og kompen er ypperlig. Skulle gjerne tatt meg en tur til deg på fotografering, men jobber mye nå. Hvor lenge holder du på med foto fra båt?

mvh Ronny
Knut Børge S.

Kan en noen gang bli lei slike fantastiske avbildninger av en slik fugl? Nei tror ikke det! Nok en gang et Havørnbilde i toppklasse!

mvh KBS
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu