Tett på Natalie
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-07-22 13:15:30
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2008-07-22 13:38:07
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2008-07-22 18:15:08
    Versjon #4
Utstyr
  • Nikon d300
  • 50mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_329374} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Roy Arne K.
Hei
Dette er et veldig bra barneportrett slik jeg liker det - tett på - farvetonen passer også til det hodeplagget hun har på seg - litt gammel stil, men for meg så er det litt forstyrrende den veldige refleksen som er i øynene.
Mvh. rak
Magne S.
Hei Solveig! Likte bildet godt, men synes nesten det er for skarpt. Dette er selvfølgelig smak og behag. Som Roy Arne er inne på så synes jeg også at øynene ser litt ''kvikksølvaktige'' ut. Mulig du også kunne ha beskåret bildet noe fra venstre side?
Mvh Magne
Fredrik S.
Digger øynene!! Det er det som gjør bildet. KAn du skrive en melding til meg å beskrive hvordan du har gjort det i PS?
Frode H.
Et flott bilde. Teknisk og komposisjonsmessig synes jeg det er meget bra.

Mindre USM og/eller dodge tool:

Fokus skal normalt være på øynene. At disse er skarpere enn resten er ønskelig, men i mine øyne var det altfor iøynefallende. Det ødelegger litt av ''balansen'' i bildet.

Vel og merke i mine øyne :-).

Mvh
Solveig S.
Spennende å høre hva dere syntes! Åpenbart litt delte meninger om det med øynene, men siden flertallet syntes jeg burde ''roe'' de litt ned så prøvde jeg meg på en ny versjon.
S. N.
V3 er veldig bra. Et nydelig eksempel på hva man kan oppnå når man styrer unna hardt på små, myke trekk. Refleksen i øyene kommer nok også av andre lyskilder enn rett-på-blits og lar seg ikke oppnå av PS-jobbing alene. Hilsen Silje
Solveig S.
Stemmer det ;) Ingen blits. Lyset er refleksjoner fra en stor kontorbyggning, og det svarte i midten er meg som fotograferer. Noen som vet hvordan jeg fjerner V2? Syntes den ble litt for bløt igjen!
S. N.
Hei, som du skjønte skulle det selvsagt stå ''lys'' etter ''styrer unna hardt..'' i kommentaren min. Det er mulig at du ikke kan fjerne noen versjoner før det har gått ei uke (Dette tror jeg har med å gjøre at kommentarene like fullt blir stående, og hvis man fjerner og legger til mister plutselig kommentarene under bildet mening).
Lasse Bjørn R.
Hei Solveig! Synes ikke du skal fjerne v2! Den er bløtest av de tre versjonene men ikke for bløt i min smak. Liker også v3! Det er jo dette som er gøy med bilder da...... at ikke alle liker det samme. Nydelig bilde og flott at du går tett på! Ser at du har tatt litt av venstre kant i v2 og 3 ...kanskje jeg ville tatt enda litt til slik at den helt hvite toppen av kraven nede til venstre ble borte. Det blir helt inntil blondene i lua og da blir også den mørke ''flekken'' helt til venstre borte.
Hilsen fra Lasse
Aina s.
Nydelig. Nesten så man kunne hatt det på veggen uten å kjenne ungen.
Synes V2 er best, både ang softing og utsnitt.

Mvh Aina
Linn H.
Elsker øynene på dette bildet.
Bra utsnitt, kan slenge meg med på tråden til Aina.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu