-
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger1031
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_32936} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (40)
Tom E. F.
Så fullt av fart at det nesten svimler for en. Et rasende flott bilde!
mvh Tom
Janne Cesilie J.
Enig med overnevte!
Svimlende elegant!
Det kan for meg nesten se ut som en djevelrokke.
Mvh Janne Cesilie
Eskil O.
T Ø F T ! Det ga et godt synsinntrykk. Faktisk behagelig og rolig slik jeg oppfatter det.

Eskil.
Frank W. G.
Flott og et bilde som preges av ''full gass''.

Frank
Roy S.
kort og godt et herlig bilde.
Lars L.
Fin abstrahering av flygende fugl(som jeg tror det er). Synes kanskje tonestrukturen er litt grov. Bildet er kanskje en tanke tomt på høyre side. Ellers ville jeg kanskje foretrukket at ''bevegelsen'' gikk nede fra venstre side og opp mot høyre. Føler at det ville gitt en mer naturlig blikk retning og at det ville eliminert nevnte ''tomhet''.
Jan B.
Her var det fart nok. Flott suplement til de superskarpe fuglebildene vi ofte ser.
Jan B
John G.
Flott utført panorering! Ikke lett å få det så ''fint og riktig'' som her.
Som motiv derimot, fenger det ikke meg allverden i denne formen. Savner litt mer av fuglen. Kunne ønsket meg en noe raskere lukkertid. Blir for mye en mellomting av fugl i flukt og en ren abstraksjon. Det kolliderer litt inne i hodet mitt. Vet derfor ikke helt vilken knagg jeg skal henge det på...
John :-)
Avsluttet .
Mye poesi i dette bildet, Carsten. Vakkert og levende.
(Regner med at VR-funksjonen ikke var innkoblet her. :-))
Thor Elias E.
Dette var behagelig å se på, nesten terapi!
glitrende Elegant!

TEE<
Stein Rune B.
Kunst
Rune Edvin H.
Traff ikke meg helt, men jeg finner ingen feil.
Rune
Ann F.
Jeg tør nesten ikke gi deg flere god-ord, for da blir du vel bare ''høy på pæra''.
;-)
Mvh Ann

P.S: Men de er vel fortjente.
lars morgan k.
Pen bruk av linjer og kurver, kombinasjonen fungerer svært bra. Kunne ønske meg noe sterkere farger, særlig det grønne syntes jeg mangler punch.

vennlig hilsen
Lars Morgan
Arne S.
Dette likte jeg godt, Carsten! Passe abstrakt og nydelige fargetoner. ''Rokkehalen'' bidrar til en liten retningsforandring og gjør susen.

Kjempebra!

:) arne
Jostein M.
Nydelig bilde som er behagelig å sitte og se på. Passe abstrakt.
Mvh Jostein
Birna R.
Bare sånn passelig mottatt her. Fartsfølelsen blir borte i en svært statisk komposisjon. Om du har beskåret originalen vet jeg ikke, men var det mer å gå på noe sted hadde jeg nok tatt det med. Litt for svak kontrast mellom hovedmotiv (flagregreiene i forgrunnen) og bakgrunn, bl.a ved vingene (?) på flagredyret skinner mye bakgrunn igjennom og reduserer dybden i bildet enda mer.

Hadde jeg anvendt karakterskala på bilder, vilket jeg ikke gjør, ville dette bli plassert ett eller annet sted mellom stryk og topp. Hvor kan enhver velge selv.
Thomas A.
Dette er vel ett bilde som man enten liker eller ikke liker, og det traff ikke meg heller. Men det tekniske rundt det er jo temmelig upåklagelig, men det er det eneste jeg kan like her. Og da holder det ikke for meg!

Thomas
Jonas L.
Dette fallt ikke helt i smak hos meg, i motsetning til ditt forrige fluktbilde ''Grågås i flukt'' som jeg likte veldig godt.
Her blir det rett og slett for mye bevegelse for meg. I tillegg er det noe med kornstrukturen som ikke stemmer helt i mine øyne.
mvh JL
Avsluttet .
Må si at det første som slår meg er at bildet hadde vært bedre visuelt med en ramme for å avgrense mot den sorte bakgrunnen.
Diagonal fin komp, litt grønskefarge på bakgrunnen som godt kunne vært litt klarere.
Selve flydyret synes jeg fenger ganske bra, litt enig med BR om at dybden blir litt redusert pga bagrunnen skinner litt igjennom. Jamt over veldig bra, som vanlig.
**+
<p><font color=''#0000ff'' target=''_blank''>~Ivar~</font>
Avsluttet .
Bildet trenger en forklaring for at man i det hele tatt skal få en mening/forstå med hva author ønsker å formidle med dette fotografiet.

Det er ikke mulig å kommentere slike bilder på andre måter enn hva man ''føler'' for det.

mvh,

Tor-Ståle
Avsluttet .
hmm...
Tom A. T.
Syntes dette er meget bra. Både utførelse og presentasjon.
mvh Tom T
Tarjei Ekenes K.
fett!

! son tarjeiav !
Tove H.
Poetisk og fint.
Arild K.
Passe abstrakt, liker de diagonale linjene og farten i bildet !

Mvh AK
Nils B.
Nå er sikker dette ikke ei rugde som er skremt opp i Sirdalsheiene, men dette er omtrent det som jeg opplevde da jeg gikk å venta på at tåka skulle lette tidligere i dag. Flott synes jeg det er. Og det blir bedre og bedre desto lengre jeg sitter å ser på bildet.
mvh Nils
Carsten A.
Jeg bør vel innrømme at jeg har og hadde mine tvil om dette bildet. De positive kommentarene her kan nok, dog under tvil, sies å ha styrket min tvilsomme oppfatning om at bildet, tross alt, har sin verdi. På den annen side har de ikke-positive kommentarene bidratt til at min egen vurdering, slik Ann Forberg åpenbart fryktet, ikke har tatt helt av.

De som ber om forklaringer når det gjelder et bilde, burde egentlig ikke få noen. Bilder kan og skal vurderes på sine egne premisser. Når ikke billedspråket fram uten bruksanvisning så har åpenbart billedspråket sviktet i forhold til én eller flere av betrakterne. Forklaringer kan uansett ikke bøte på dette. Årsaken til at bildet ikke når fram kan ligge hos bildet eller betrakteren. I dette tilfellet vil det neppe være korrekt å frifinne bildet.

Vel, når dette er sagt er opptaket ett av mange forsøk med panorering og særlig lang eksponeringstid (og lang brennvidde) av fugler i flukt. Her dukker en ungmåke etter en brødbit jeg har kastet mens jeg forsøker å holde den i søkeren i 1/15 sekund mot en på forhånd utvalgt bakgrunn. I dette tilfelle var nok 1/15 sekund atskillig for mye, jfr. kommentarene om at ''flagredyret'' virker gjennomsiktig. Neste gang, eller gangen etter, eller enda senere er det forhåpentlig mulig å presentere et mindre gjennomsiktig ''flagredyr''. Igrunnen et ganske bra navn, jeg navnsetter med dette mitt prosjekt til ''flagredyrprosjektet''.
MVH CA
Thomas B.
Litt usikker på dette..men stopper opp ved bildet, så noe må det være..:) Bevegelse i bakgunnen kanskje ikke like mye fart over fuglen (som jeg regner med det skal være).

Thomas
Bent S.
Hmm! Siden bildet ikke har tittel, velger jeg å se på dette bildet uten sammenligning av dine tidligere bilder og jeg ønsker ikke å se et spesifikt ''flagredyr''. Det første som slår meg, er at jeg liker det diffuse gjennom hele komposisjonen. Saftig grønt i mye bevegelse og noe abstrakt i en annen bevegelse gjennom bildets diagonal, gjør dette bildet dynamisk, abstrakt og mystisk. Jeg likte dette innmari godt, Carsten. Ha en fin helg. Mvh. Bent
Thorfinn B.
sånn småabstrakt...Joda ganske bra denne, men litt for konkret og tydelig bakgrunn til at den tar av for meg.
Aleksander J.
Som abstrakt fotografi fungerer dette bra. Jeg synes ikke bakgrunnen er for tydelig.
Avsluttet .
En verkligen flott bild med enorm fartkänsla, huvudmotivets anonymitet spelar roll för betraktarens egen fantasi..ett tekniskt lyckat utsnitt och en bild jag gillar.
mvh/gunte..
Hans- Georg S.
Synes bakgrunnen må være slik, den gir fartsføleles. Greit at objektet er såpass abstrakt. Fint eksponert og utsnittet fungerer bra.
Ketil K.
Her synes jeg du er kommet et skritt videre sammenlignet med ditt bilde nr. 32443. Dog likte jeg fargene bedre i det bildet, men den diagonale bevegelsen og motivløsningen som du her har oppnådd hever dette bildet i forhold. Uansett veldig bra bevisst motivjobbing!
Lars-Anders M.
Jeg mener dette er litt på kanten til for mye USM. Nei bildet er bra det. En måse eller noe slikt i panorering og bevegelseuskaphet. Men det har sin skønhet. Bra att du ikke bare viser tekniskt perfekte bilder Carsten.
Tobias D.
Beklager men jeg trodde noe av poenget med panoreringer var å få motivet skarpt. Det er greit at det er en god del fart her men er det virkelig så bra? Du har jo fått en hel masse possitive komentarer men jeg er ikke helt enig alt dette.

Beklager jeg ser ikke hva som er så bra her.

Det kan jo bare være meg;)

Carsten A.
TD får lese min egen kommentar fra 13.9.2002, har ikke noe å tilføye utover det.
MVH CA
Carsten A.
Ved nærmere ettertanke en liten tilføyelse: Panorering betyr ganske enkelt å sveipe kameraet sånn noenlunde sidelengs.

Om panorering har noen hensikt, noe bestemt mål, et poeng, avhenger vel av brukeren og hvordan sveipet utføres og mot hva. Panorering med ikke helt kort lukkertid mot et helt stillestående motiv gir selvsagt ikke noe skarpt bilde, artige saker kan f.eks. lages fra tog i fart på den måten. Dette kan være fotografens poeng - eller poenget kan være å gjengi noe som er i bevegelse helt eller delvis skarpt mot en uskarp bakgrunn.

Jeg kjenner for min del ingen regler for hva panorering nødvendigvis skal brukes til eller ha som mål.
MVH CA
Tobias D.
Jeg er med på det du sier. Når jeg ser på det i litt lenger tid blir det faktisk litt kult.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu