Kjølvann
Svanefamilie på tur langs brygga i Vågen i Sandnes, 19. juni 2006.
Jeg er ganske fornøyd med motivet selv om det tekniske ikke er helt på topp.
Bildet inngår i albumet Fauna -
Utstyr
  • Panasonic DMC-FZ3 LUMIX
  • -
  • Brennvidde11,4mm
  • Blender-
  • Lukker1/400s
  • Nei
  • AnnetBlender 6,5. Bildet ble tatt på et tidspunkt hvor jeg ennå ikke hadde helt kontroll på de tekniske sidene ved kameraet, og ble derfor noe overeksponert. I forsøk på å rette opp dette, har jeg øket kontrasten og gjort det mørkere. Har også justert noe på fargene.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_328279} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Tomas B.

Hei, bildet var veldig kornete, bruker du høy ISO her?
Bjørn H.

Kjempeartig komp.! Dessverre er svanemor litt ''utbrent''.
Mvh. Bjørn
:-)
Nina C. K.

Hei Thomas og Bjørn. Takk for kommentarene deres. Det stemmer at ISO-en høy: 400. Som jeg skriver i infoen, så var jeg ikke helt fortrolig med kamerainnstillingene i 2006. Heldigvis har jeg lært mer i løpet av de to årene som har gått siden den gang, blant annet på bakgrunn av nyttige tilbakemeldinger her på nettet.
Steinulf L.

Det kunne være interessant å høre hvorfor du legger ut et bilde som er så teknisk svakt, samtidig som du opplyser at du nok behersker kameraets
tekniske innstillinger bedre idag. Komposisjon og motiv er neppe av en slik skjellsettende karakter at den må deles med andre.
Nina C. K.

Det er ikke gitt alle å forstå alt, Steinulf. Jeg hadde stor glede av å fotografere svanefamilien med to voksne og sju små, og plukket ut det bildet som jeg ble mest fornøyd med. Derfor, og bare derfor la jeg det ut.

Et bilde kan ha en egenverdi selv om ikke den tekniske siden er helt på topp. Hønefoss Kameraklubb premierte meg i 2006 som beste fotograf i en nasjonal fotokonkurranse og ga meg gullplakett for et bilde som både var gammelt (fra 1994) og som ikke var i fokus i det hele tatt.
http://www.hokk.no/documents/Resultatlistefor16.Honefoss.pdf

Vennlig hilsen Nina
Steinulf L.

At du er premiert for et bilde ute av fokus er hyggelig for deg. Gratulerer så mye. Jeg er enig i at fokus ikke nødvendigvis er et mål i seg selv. At dette bildet har en allmenn verdi utenfor fotoalbumet ditt har du ikke gitt noen forklaring på.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu