Å, så store øyne du har!
Gulliver, snart 9 uker er en meget aktiv krabat. Han er over alt fra morgen til kveld - og gjerne om natta med. Denne uka har han begynt å klatre i trær - og far har vært framme med stigen flere ganger. Klatre opp går fint, værre er det å komme ned.
Med så store øyne er det ikke mye han ikke legger merke til. Værre er det med ørene, for han hører bare det han vil. Det er moro med kattunge.... men gjammen er det slitsom og......
Bildet inngår i albumet Gullivers opplevelser. - Gulliver vil forhåpentligvis vandre rundt i Bureiserveien i mange år. Vil prøve å dokumentere hans opplevelser fra kattunge til voksen.
Utstyr
  • Nikon D70s
  • Nikon 70-300 VR
  • Brennvidde102mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/10s
  • Nei
  • AnnetHåndholdt
    ISO 320
    0 EV
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger331
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_329684} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (21)
Jane B.

Hei Ann Kristin! Så nydelig han er, der han står og tittet frem mellom gras og busker. Helt tydelig at han er en nysgjerrig liten fyr. :-)

Mvh
Jane
Christine K.

Gratulerer med Gulliver. Han er da så skjønn! Hjerteknuser som han er! Fint fotografert er han óg, men bildene fra deg er jo alltid like vakre. Ingen unntak her :-)
Hilsen Christine
Eliza A.

Veldig søt liten dette!
Ser så forventningsfull ut=)

Eliza
Ann Kristin S.

Hei Jane, Christine og Eliza
Veldig hyggelig at dere bare har godord å si om go`ungen min, ja i den grad jeg får klappe han. Fyker rundt hele tida og har ikke tid til kos. Men i senga om natta koser vi - og da blir det litt mye kos for han ligger å suger på meg. Gjør dette fordi han ble tatt ifra moren altfor tidlig. Vet ikke hvor lenge jeg orker denne kosen, for det er ikke særlig behagelig. Men han blir helt desperat om han ikke får suge. Noen som har et godt råd??????

Takk igjen, dere må nok tåle flere bilder av Gulliver fremover.
Mvh Ann Kristin
Mia Marie W. P.

Så hærlig puse-bilde..
Skjønn pus.. og så så fokusert han er på deg...
Klart og flott bilde;-)
Hilsen Mia
Odd E. k.

Hei Ann Kristin!

Et skarpt blikk som blir farlig for fugleunger og ikke minst ekorn. Nydelig skarphet og i flotte farger denne kattepusen som titter så fint frem fra buskene. Håper også denne katta får helbredende effekter. Flott eksponert der den mørke i bakgrunne passet fint inn til kattas musejakt. Flott komponert i et fint utsnitt!

Ha en trivelig torsdagskveld Ann Kristin!

Mvh

Odd E.
Avsluttet .

Hei Ann Kristin
Han vokser det snart av seg skal du se. I fjor når vi fikk Trulti skulle hun ligge ved siden av meg hver natt, snart fant hun en plass rett ved siden av sengen våres i noen gamle klær. Sikkert som dagen er lang var hun alltid klar når det var sengetid. Vi syntes det var så koselig og litt småkomisk hehe. Men nå (ja hun fyller faktisk 1 år i disse dager) er hun ute hele veien. Inne og spiser og sover litt om dagen, men om natten vil hun være ute. Typisk kattedyr det vet du.
Fint lurende bilde av Gulliver, ser ut som han er flink og holde seg ren, hm, ja de er jo flinke til å stelle pelsen sin.
Kommer også på når jeg ser bilde ditt med pusen i høyt gress; jeg har faktisk funnet endel flått på katten iår. Det begynte ganske tidlig, i april tror jeg. Så derfor undersøker jeg henne hver gang hun er inne, og flåtten vet du sikkert selv også setter seg i halsregionen. Derfor har jeg begynt å være litt obs på flått, en vet aldri om den er smittebærer eller ei. De er lette å fjerne fra katten, det riktige er å bare få takk i udyret med fingrene og dra den rett ut.

Hils pus da:)
mvh arild
Mari Marte M.

Hei!
Gratulerer med ny katt! Så nydelig!! De vokser så raskt, så du må nyte den tiden fremover nå! :-) Jeg fant en liten kattunge i Spania, den var forlatt av mammaen og hadde ikke noe hjem stakkar.. Hun sugde også veldig de første 6 månedene, men nå fylte hun ca ett år (ingen vet når hun er født , men dyrlegen satte en ca dato) og det har det begynt å gi seg, nå gjør hun det bare hvis hun skal kose seg litt ekstra.

Gleder meg til flere bilder av gullklumpen!

Mvh Mari Marte
Egil S.

Et årvåkent blikk, her er det ikke mye som overses.
Alltid på vakt, slik en katt skal være.
Pent bilde av Gulliver.

Mvh.
-Egil
Nils Christian S.

Dette Gulliverbildet står til gull det! Kjempefint !
Ann Kristin S.

Hallo Mia Marie,
Odd E,
Arild
Mari Marte,
Egil,
Nils Christian.

Mia M: Bra han er fokusert på mor så jeg vet at han holder seg i nærheten. Vi får litt nåja begge to om vi mister hverandre av syne.
Odd : Tror ikke denne tassen har helbredende krefter i seg, men god og varm er han å han rundt halsen. Jeg forteller han hver dag at fugler og ekorn er farlige, men tror du han tror på det!
Arild: Jeg vet ikke om det er mye flått her. Vi er ikke spesielt plaget. Har ikke funnet flått på noen av dyra denne sommeren. Har brukt å finne en i skallen på nabokatta hver sommer. Adrian har aldri hatt flått. Så det tyder vel på at den helt store spredningen ikke har kommet hit i gata vår!
Mari M: Jeg kunne aldri reist til land hvor det er mange hjemløse dyr. Hadde vel adoptert alle. Godt at du reddet en pus. Takk for oppmuntrende hilsen om sutting. Håper det går over!
Egil: Med dette blikket blir nok Gulliver noe å sende til fugle-OL neste gang. Gled dere!
Nils Chr: Blir det noe Fugle-Ol, vil tittelen på avisenes reportasjer bli: Gulliver sto til gull....

Tusen takk til dere alle for veldig hyggelige tilbakemeldinger. Godt å vite at det er noen her som liker katter. Har lest noen meldinger på diskusjonssidene om hva som ''er lov'' å sende inn her på foto.no og katter kom ikke særlig heldig ut der. Samme hva en sender inn, mener nå jeg om en prøver å lage et så godt resultat som mulig. Så jeg sender nok inn Gulliver med gjevne mellomrom tenker jeg.

Varm sommerhilsen fra Ann Kristin






Avsluttet .

Hei Ann Kristin !
Veldig fint kattebilde !
Hilsen Renate
Hans-Jørgen H.

Go kvellen Ann Kristin!

Det målretta blikket her sier mer enn ord....
Dette er gutten sin som ikke lar en sjanse gå fra seg i livet.
Overbevist om at han blir en skummel outsider til neste vinters OL, som det går rykter om skal holdes i Elverumstrakterne.
Stemmer ryktene vil han dra fordel av hjemmebane, og er truandes til å raske med seg mer enn en gull.....
Mulig at juryen setter et års grense for deltagelse, så kanskje han må stille i juniorklassen.....

Det at ikke Adrian har fått en eneste flått er et under.
Elverumsskogene er da vel ikke flåttfrie?
Her kryr det av eklingene, og vi har nettopp hatt flåttmiddel på Bella.
Har plukket mange, mange...

Flott Gulliverbilde!
Blir spennende å følge hans utvikling.
Tyrin
Ann Kristin S.

Hei til Renate og Hans-Jørgen
Hans-Jørgen: Ja, vi må vel snart begynne å planlegge OL og ihvertfall sende inn OL-søknaden for å bestemme sted for begivenheten. Tror vi må snakke litt med Håvard, for Trysil må vel være et sted for å arrangere OL. Der ligger de store skoger og fjell med alpinbakke og store hoteller. Tror OL -deltagerene ville få det fint der. Eller kanskje Løten burde få OL - et OL med full skjenkerett.....
I dag har Gulliver sett sin første mus, men visste ikke hva han skulle med den, så var mer interessert i vannsprederen. Mor syntes han var så flink.
Ang. flått så har jeg ikke sett en eneste en i sommer. Enten er mine dyr uspiselige for flått eller så er det lite av den her. I Østlendingen har det de siste dagene vært en føljetong om når den første flåtten kom til Trysil. De trodde først at de hadde funnet Trysils første katt med flått i sommer. Bilde av pusen med full dekning av bittet. Nå etterpå viser det seg at Trysil har hatt flått lenge. Agurk sier jeg bare.

Tusen takk begge to for hyggelig tilbakemelding på Gulliverbildet mitt.
Pass opp for flått og annen styggedom. Tenker da på huggorm som er aktiv her på hundeneser. Å som jeg gleder meg til vinteren.
Mvh Ann Kristin
Avsluttet .

Hei! Et koselig puseportrett av en nysgjerrig liten rakker. Her jeg bor er det mye flått, katten min får flåttmiddel og det hjelper, men må fornyes hver tredje uke, så du er heldig med det der du bor. Mvh Liselotte
Ann Kristin S.

Hei Liselotte
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Gulliver er en nyskjerrig pus ja, som ikke lar noe gå fra seg. Mora mi er så bekymret for at han har så store øyne og det ser aldri ut som han blunker.Men det er fordi han ikke tør lukke øynene skulle han gå glipp av noe......
Sommervarm hilsen fra Ann Kristin
Avsluttet .

Hei
Flott fokusert katt i et naturlig ''jakt miljø''. Gulliver er klar og et fint hoved motiv.
Ser du, jeg fikk rett , han er ikke så langhåra:)
Eva
Ann Kristin S.

Synes du at det er det rette jaktmiljøet i mors keisekronebed?
Det ser ut som du får rett ja. Han har fått litt mer hår den siste uka, men blir nok ingen langhårskatt. Mora er ekte skogskatt og faren en besøkende langhåra slamp, begge svarte og søsknene er svarte. Men denne her ble altså gul og korthåra, hvordan kunne det skje. Et utskudd i familien! Men grom er han lell.
Tusen takk for hilsen.
Mvh Ann Kristin
Fredrik S.

Hei Ann Kristin!

Skarp pus- naturlig innramma av vegetasjonen.
Fint dette! Og gratulerer med (forholdsvis) ny katt! =)

Mvh Fredrik S
Hilda Hol E.

Hei Ann Kristin.

En nydelig kattepus med et nysgjerrig og årvokent blikk.
Alle dyreunger er jo slik at de rører oss på en spesiell måte, men kattunger er jeg særlig svak for. Denne tar seg veldig godt ut der den titter fram mellom alt det grønne.

mvh Hilda.
Ann Kristin S.

Hei Fredrik og Hilda
Gulliver og mor takker for hyggelige og fine tilbakemeldinger.
Jeg som har blitt fugle- og ekornfotograf denne sommeren burde jo ikke skaffe meg ny katt, men katt må en ha. Livet uten katt er for meg umulig. Men livet med Mjauen og nå med Gulliver er ganske annerledes. Mjauen var skyggen i huset, mens Gulliver høres og synes over alt. Han heter nå Gulliver-nei-nei.
Mvh Ann Kristin
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu