#1
Uendelige abstraksjoner er en av naturens gaver til menneskeheten.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger430
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_331232} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
anders s.
dette her er bare en nytelse å se på
liker dette bildet godt
fine linjer og flotte farger
skal jeg være ultrpirkete,så synes jeg at kompen ikke sitter 100%
føler at kuttinga av det mørke partiet til venstre i bildet ødelegger litt av helheten i bildet.
mvh anders
Kristin S.
Hei!

Flotte refleksjoner og nydelige farger. De mørke ringene er innrammet av flotte linjer, kuttinga av det mørke partiet plager ikke meg så mye, men mulig jeg ville ha kutta litt i bunnen, vet ikke helt:)

Mvh Kristin
Øyvind A.
Svært pent og dekorativt, ingen tvil om det.

Jeg får likevel ikke noe stort kick av dette, men det sier nok strengt tatt mer om meg enn om bildet. Jeg opplever sjangeren som vanskelig fordi rene, pene, fargerike og dekorative speilinger er gjort så utrolig mange ganger før.

Uansett, dette er av de bedre innen sjangeren.

mvh
Ø.
Torbjørn K.
Svært så dekorative linjer og behagelige toner i dette bildet. Bildet er abstrakt, så sånn sett trenger det ikke den helt store komposisjonen, men jeg snes det skorter litt på den likevel. Det blir bare mye linjer uten at jeg noe ut av det. Øvre venstre halvdel er spesielt bra, så da blir nedre høyre halvdel litt tom i forhold.

Torbjørn
Ivar B.
Tonene er deilige og arktiske. Bildet er mykt og drømmende. Jeg støtter likevel noen av innvendingene mot at komposisjonen ikke er helt i mål. Linjemessig henger det ikke helt sammen i mine øyne. Det virker også litt tilfeldig kuttet i venstre side. Mvh Ivar.
Roy Arne K.
Meget behagelig bilde å se på - nydelige farger. Jeg synes kompen er ganske bra, men hadde ønsket meg litt mer av det mørke på venstre side (forskjøvet motivet litt diagonalt til høyre. Når det gjelder det forholdet øvre venstre og nedre høyre så synes jeg de utfyller hverandre ganske bra.
Mvh. rak
Avsluttet .
Her har du funnet akkurat det motivet jeg har lett etter i 100 år.
Fantastisk flott, linjespillet, farvene og at du har lagt det hele i en diagonal over bildeflaten.
Nei, dette ble det bare godord om fra mine øyne.

mvh arild
Ole Jørgen L.
Hei ''Siggi''

Flott å se at du fikk godt fotoutbytte av Svalbardturen!! Stilrent og ''magisk'' bilde. Ser fram til å se flere bilder...

Mvh
Ole Jørgen
Kjell Sigurd S.
Takk for fine kritikker :-) Ser at avslutningen av det mørke partiet i venstre billedkant må vurderes. Ole Jørgen; det blir jo et og annet brukbart når kameramotoren går hele døgnet og jeg nesten må betale overvekt pga for mange GB i bagasjen. Du er herved advart om at du kanskje må slite med meg til neste år også... :-)

Kjell S
ingebjørg fyrileiv g.
Ingen tvil om at dette er spennende, og tonene er lekre. Det mørke tar kanskje litt mye oppmerksomhet, men samtidig bidrar det til spill i bildet. Kontrasten er også god. Ellers er det fine linjer og former, og Svalbard har mye vakkert å by på.

vh ingebjørg
Kjell Sigurd S.
Takk for kritikk Ingebjørg. Har en serie av opptak som jeg tenkte å lage, ja nettopp, en serie ut av :-)

Kjell S
Inger-Lise S.
En nydelig speiling. Du har mange vakre bilder fra Svalbard, men denne speilingen syns jeg er riktig lekker. Linjer, fargetoner,utnyttelse av bildeflaten: ..Det er et bilde jeg gjerne skulle tatt selv:)Jeg syns de mørke ringene gjør mye for bildet. Litt brå kutting til venstre.
Likevel et bilde jeg skulle like å se i riktig stort format.

Inger-Lise
Borgar Engeland H.
artig, trodde først dette var et flyfoto av noen stillehavsøyer da jeg så thumbnailen:) Inspirerende.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu