Vannspeil
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger323
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_331359} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Steinulf L.
Veldig rotete og ikke helt skarpt.
Avsluttet .
Hei Ingge
obs
Nå skal jeg være helt seriøs. Det er slik vi er her på kritikken. Spent nå?

Jeg finner bilde interessant. Det innehar mange veldig gode elementer. Men for å ta det dårlige først. Jeg synes rett og slett at den tua i vannet skjemmer ut bildet. Ikke bare fordi at jeg også synes at stråene er for lyse, men også at denne tua ødelegger hele den fine speilinga.
I speilingen ser jeg du verden så flotte farver, elementer, lyse stammer fra bjørketre, grønne flotte nåletrær og en dyp fin blåfarve på vannet.

Jeg må si jeg er overveldet av venstresiden, høyresiden er bra den også, men litt mørk.
Tilbake til høyresiden: Den ser nesten ut som at den er tegnet med kullstift på sort fløyel. Lærte meg å tegne en gang skjønner du, har en kamerat som nok ikke blir berømt før vi er døde:) Men du verden for noen maleri han får til. Jeg la tegnestiften på hyllen.

Men tilbake: Jeg har nesten lyst til å flippe bilde over på hode. Og her ser jeg muligheter. Men tua ødelegger.

Tusen takk for drømmen, og jeg håper inderlig at du muligens har mer av venstresiden?

mvh arild
Inge S.
Hei.
Takk til Steinult og arilD :-)

Mvh Inge
Odd E. k.
Hei Inge!

Ikke lett å formidle alt det flott i naturen. Mange ganger synest jeg motivet er flott , men at det er vanskelig å formidle. Her har du fanget stråa med aks i tjærnet med speiling av trær rundt. Synest dette er meget flott der fargene er fasinerende. De grå'e treleggene og den blå'e himmelen står i en fin kontrast til hverandre også. Synest dette ble meget bra Inge, der jeg lever meg inn i stemningen. Flott levert!

Ha en fin fotouke!

Mvh

Odd E.
Tove H.
Som Arild er inne på - her er fine partier - selv liker jeg godt høyresiden med sine vakre farger og mørke stemning. Venstresiden er også flott - med mye av den nydelige blåfargen i vannet. Men også jeg synes midtpartiet er rotete, med for lyse strå. Summen er at jeg ser en stemning med vakre farger, men for mye rot.
Hilsen Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu