Kom så stikker vi før noen ser oss!
Gulliver følger nabokatten Lillepus over alt. Heldigvis går de ikke så langt, men vi må følge med dem så den gamle katten ikke lurer med Gulliver på ville veier. Heldige disse kattene som kan gå hvor de vil - og trenger ikke klatreanordninger kjøpt på butikken.
Skulle vært fint å tatt bildet fra andre siden av gjerdet også, men før jeg hadde kommet meg dit hadde de nok vært over alle hauger.
Bildet inngår i albumet Gullivers opplevelser. - Gulliver vil forhåpentligvis vandre rundt i Bureiserveien i mange år. Vil prøve å dokumentere hans opplevelser fra kattunge til voksen.
Utstyr
  • Nikon D70s
  • Nikon 70-300VR
  • Brennvidde170mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/400s
  • Nei
  • AnnetHåndholdt
    ISO 320
    -0,7EV
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger402
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_331645} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Egil S.

Ja, du bør ikke stole så alt for mye på gamlekatten.
De små er lette å lure med seg vet du.
Det er flott at matmor følger med.

Fint bilde hvor den gamle liksom drar den lille over gjerdet med halen.

Mvh.
-Egil
Avsluttet .

Så gode venner de har blitt da. Min fikk gjennomgå skikkelig av den gamle hannkatten til naboen, og de er ikke venner den dag idag. Sikkert fordi at min pus har tråkket seg inn på gamle nabokattens områder.

Kosebilde, med god støtte fra halen til gamlingen. Artig.

mvh arild
Anke S.

Hei Ann-Kristin,så søt den nye katta di r her på tur ut i den store verden.Du har hatt katt i mange år og kjenner til dem ut og in ,men ja alle r forskjellige og unik på hver sin måte fantastiske skapninger,i likhet med hundene.Takker deg så mye for lang fin mail,j svarer mere utfyllende imorgen,må legge meg nå,blev så sent igår. mange hilsener fra Anke
Unni F.

Så nydelig kattebilde! Jeg kommer i tanker om den gamle barnesangen ''Verden er så stor så stor, Lasse liten''....Et veldig godt og søtt øyeblikksbilde av puser på tur! Pass godt på lillepusen din, den kan fort komme på ville veier. (en av mine gikk seg bort i 5 mndrs. alderen...) Synes nesten jeg kan se den store nysgjerrigheten hos den lille her...
Hilsen Unni (kattemamma)
Lisbeth S.

Hei
Ja, det var synd du ikke stod på andre siden. Men et fint og fortellende bilde fordet. Liker at den grå har halen litt ''beskyttende'' rundt den gule. Fin bakgrunn og bra skarphet.
Fint de er venner og kan passe litt på hverandre.
(Ønsker meg ny katt jeg og...)
MVh Lisbeth (eks. katteeier)
Ann Kristin S.

Hei alle kattevenner!
Det er rørende hvordan Lillepus tar seg av Gulliver. Den store kastrerte katta har fra dag en vasket han og tar en fight i alle vennskaplighet når den lille egler opp til kamp. Han er så forsiktig og kommer hver dag for å være sammen med Gulliver. De ligger sammen i en stol og koser seg sammen. Håper vennskapet holder også etter at Gulliver blir voksen.
Lillepus sørget fælt etter at Mjauen døde- til tross for at de to ikke var venner på samme måte som Lillepus og Gulliver. Håper han kommer over sorgen nå som han har fått Gulliver å oppdra!

Tusen takk for mange koselige kattehilsener fra dere alle sammen.
Mvh Ann Kristin
anders s.

artig bilde pg tekst
dette hadde jeg sansen for
mvh anders
Ann Kristin S.

Hei Anders
Så fint at du har sansen for bildet mitt da. Det kommer garantert flere bilder av disse to gode vennene.
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.
Mvh Ann Kristin
Håvard S.

Go'kvellen!

Morsomt situasjonsbilde der gammelkatten skal ta med den yngre...helst på noe hyss. Er akkurat som oss folk. De gamle tar med seg de yngre for at de yngre skal gjøre det de sjøl ikke tør!
Men ser også mye omsorg i bildet. Her er halen essensen synes jeg. Hvordan den krummer seg rundt, akkurat som et sikkerhetstau og en kjærlig backup hvis noe skulle gå galt.

Hvordan har det gått på J&F-dagene?
På kanalen var det tjukt med folk. Nærmere 600. Undertegnede gjorde en knalljobb med salg av program og sangtekster:) hehe.

Mvh. HåvardS
Liv F. D.

Nydelig søtt bilde Ann Kristin. Her blir småen tatt skikkelig hånd om. Rørende, i flotte farger.
mvh
Liv '')
Avsluttet .

Hei Ann Kristin
Jeg har nesten ikke vært innom dotten og sett på bilder i det siste. Men nå tar jeg meg litt tid:)
Ser du har flere fine ekornbilder også.
Dette synes jeg ble et litt annerledes katte bilde. Artig med halen til gamle katten som nesten tar rundt Gulliver:) Gulliver er vel blitt litt mer selvstendig etterhvert og søker eventyr bort fra hjemmets lune arne:)
Eva
Hans-Jørgen H.

Go søndagen Ann Kristin!

Var det Lillepus du sa?
Ser jo ut som den gamle kjempen den baktunge grannekatta....
Sikker på at han lærer opp Gullivern til all slags rampestreker.
Fjøra vil snart fyke....
Dettane bør du sette en stopper for Ann Kristin.
Kan bli et meget utrygt fugle OL oppi Elverumstraktan med disse to på hjemmebane.
Sier ikke mer....
Morosamt og koselig øyeblikksbilde.
Helsing Tyrin, som endelig er hjemvendt fra den Bornholmske smultringos og eventyrfestival. Desperate saker Ann Kristin....
Ann Kristin S.

Mjau-mjau Håvard, Liv, Eva og Hans-Jørgen
Håvard : Slik som du har reklamert for Kanalen i det siste er det bra det kom så mange. PR,n er halve jobben. Flott jobba.
Jakt/fiskedagene har gått på tradisjonelt vis. Jeg har ikke vært der før i dag. Våge, jeg og en prest hadde jaktmesse innimellom pølseboder og elgbikkjer.Etterpå var det gjeddeburger og innkjøp av nytt bånd til Adrian. Heldige med været i dag, men i går var det vått. Der kunne en få tak i hva slags regntøy en ville, så en behøvde ikke bli bløt.

Eva: Jeg tør ikke slippe øynene fra Gulliver et sekund når han er ute. Er redd han går på veien eller stikker av. Han følger etter Lillepus og det kan gå galt. Han er bare 12 uker, så har ikke så mye vett i den lille krotten. Tror ikke han tør gå så langt alene, men en vet aldri hvis han ser noe spennende.

Hans-Jørgen: Lillepus er en 6,2 kg pus med langt hår. Var hos dyrlegen før helga fordi skjærene hakket i han så han fikk djupe verkesår over alt.Han er snill mot både kattunger og skjærer han - noe han får igjen for.
Tror nok disse to kan bli et bra par i OL ja.Synkronjakt! Gulliver er skikkelig interessert i fugler, men løper mest etter møll og sommerfugler enda.....

Tusen takk for at dere meldte tilbake om hva dere syntes om rømningsbildet mitt. Koooooselig.
Mvh Ann Kristin
Mads B.

Hei Ann Kristin. Ja dette var et artig situasjonsbilde. Og en morsom tekst som forteller om vennskap mellom våre gode kjæledyr. Selv har jeg hatt min femtenåringe pus på fanget under TV-tittinga i kveld. Mye kos tross for den høye alderen (eller helst nettopp derfor). Takk for historien!
Mvh Mads B.
Ann Kristin S.

Hei Mads
Å sitte med kamera parat når en har frittgående katter og bikkjer rundt bena er moro, for situasjonene kommer hele tida som er verd å fotografere. Særlig nå med Gulliver som finner på saker og ting hele tida.Trenger ikke konstruere bilder når han løper rundt og egler seg på alt som rører seg.
Hyggelig å høre at du likte bildet mitt - og fint å høre om den gamle katten din som får se på Tv om kvelden. Pass godt på han.
Mvh Ann Kristin
elin a.

Artig bilde og så er det så koselig med underteksten din.
elin
Tor Inge O.

Artig med slike situasjonsbilder av dyr.
Har selv flere hunder å finner stadig morsomme situasjoner som er verdt et bilde men det er ikke alltid så lett å rekke å feste de til brikken.


mvh

Tor Inge
Ann Kristin S.

Hallo Elin og Tor Inge
Å ta bilder av dyr er en prøvelse for de gjør aldri det du sier til dem. Men det er vel nettopp derfor at bilder av dyr blir mindre stive og oppstilte når en kan ta dem på kornet i det de gjør noe artig.
Gulliver har nettopp vært ute og malt hus. Han er rød over det hele - så burde vel tatt en tur ut med kamera......
Tusen takk for fine tilbakemeldinger.
Mvh Ann Kristin
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu