Hvalross
Ikke lett å bli gammel, heller ikke for en hvalross. Ikke nok med at huden har en tendens til å bli litt skrukkete og at tennene skranter, i tillegg blir man forvist til å ligge ytterst i flokken. Snakk om eldreomsorg!
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger295
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_332022} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Monika Frisvold V.

hehe
Dette bilde må jo bli salgbart nå i valgkampen...
ikke et pent bilde, men virkelig severdig, med og artig tekst.
mvh monika
anders s.

hehe artig tekst kjell sigurd
så litt småsliten ut denne her ja
tror dette kunne ha funka bra i s/hv også
mvh anders
johnny leo j.

Ser ut for en avdanka Tysson detta..
Har vel vært ute en vinternatt før og fått en del arr og sår, men her er det vel på tide å kaste inn håndkle og heller nyte pensjonisttilværelsen-

Synes dette er ett flott bildet fint utsnitt, spennende og fortellende, dramatisk med fargene og fin skarphet. (har hørt att ånden ikke er det beste hos disse så du har tydligvis ofret deg for å få dette bildet)..

Godt jobbet.

Keep up the good work.

Mvh Johnny
Arnold H.

Fleskeberg. Hadde det ikkje vore for tennene og nasen, kunne ein trudd det var ein mosegrodd kolle. Gubben ser ut til å ha kjempa nokre kampar, og vunne - etter alla arra å døme.

Flott komponert og eksponert bilde. Flott presentasjon.

mvh
Arnold
Unni F.

Jeg tenkte vel at han var ''the boss'' i hvalrosskolonien pga. sin alder og størrelse. Absolutt humor i dette bildet. Han var vel ikke akkurat noen skjønnhet i våre øyne han der, men kanskje han har vunnet kampen om damene ? Midtstilt motiv funker fint og skarpheten er upåklagelig. Portrettet viser hvor avslappet de lå der og mangelen på det vi kaller ''gode manerer''.....
Tannpuss har de nok heller ikke hørt om!
Utrolige skapninger!
Hilsen Unni
ingebjørg fyrileiv g.

For en rugg! Ikke det mest delikate syn, men det var sikkert en opplevelse å komme i kontakt med disse. Du har fått med mange detaljer, og det er i grunn fascinerende å se.. -En litt sporadisk hår/pelsvekst, litt arr her og der, ufrisert bartesystem og litt sikkel som smyger seg ned en sprukken tann. Jeg liker vinkelen, og at man ser de to på siden. Munnen ser litt gjengrodd ut, men det er sikkert ikke så mye å se inni der.

vh ingebjørg
Torbjørn K.

Jøsse-meg, dette ble litt av et beist. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si her, men det var et overraskede utsnitt og litt annerledes hvalross-portrett. Jeg synes du får frem størrelsen bra og det tekniske er det heller ikke noe å utsette på. Jeg trodde aldri at jeg kom til å gi en anbefaling til et ''rett på portrett av en hvalross'', men her får du en...

Torbjørn
ingeborg w.

For et vrak! Her har du fått fram hvor store og udelikate de er, skeiv i barten, møllspist i pelsen og med gørr rennende ut av kjeften. Flott!
Anne-Lise S.

Utrolig fascinerende hvor nær du er denne her, og hvor mange detaljer du har fått med. Ingen enkel sak å bli gammel i flokken nei, og både hud og tenner skranter. Et skikkelig berg av en hvalross dette. Fortellende og flott foto! :-)

Anne-Lise
Geir Arne M.


Vi skal egentlig være glad at ikke lukta av disse kolossene kommer gjennom PCen.

Facinerende opplevelse. Gubben her har nok vært ute en vinternatt før.
Kanskje litt for tett beksjæring i underkant.

Fint skarphet.

mvh geir
Kjell Sigurd S.

Takk for fine kommentarer. Hvalrossen har en særegen lukt som de fleste finner uutholdelig i lengden. Om det også gjelder ånden vet jeg ikke, men denne gamle karen har nok ikke verdens beste odør nei :-) Det er forøvrig utfordrende å finne brukbare utsnitt av en hvalrosskolloni som ligger tett på og delvis oppå hverandre. Adskillig enklere var det å få brukbare muligheter på dyrene som befant seg i vannkanten. Kanskje dukker det opp noe av det etterhvert. Torbjørn; takk for hyggelig anbefaling.

Kjell S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu