Bildet inngår i albumet Forfall -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger394
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_332569} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Per Einar G.
Første intrykket var litt spørrende.....men etter å ha studert forfallet og fått frem intensjonen og budskapet i bildet ditt så ble det både humoristisk og spennende.
Liker symbolikken med skuta som er på veg ned, med flagget til topps ;)

Per E.
Anne Kari Berg K.
Stilig bilde som trigget meg da jeg så thumbnailen, men var enda mer spennende i stor størrelse - og som inspirere meg til å ta frem mine husbilder fra sommerferien i Nord-Norge.


mvh Anne Kari
Avsluttet .
Et trivelig forfall. Vet ikke hva som driver deg, men det er veldig trivelig å følge dine bilder.
Et dristig trekk å legge motivet i enda mer forfall i bilde. Og med uforstyrrende elementer rundt blir det meget severdig.

Det eneste jeg synes blir feil slik du har laget bilde, er strømledningen inn til huset.

mvh arild
Avsluttet .
Jøssamensan, kamshell ja. Det har jeg og tatt bilde av, men det er noen år siden nå da - den gang med IR diasfilm: bilde nr. 138361 :-)

Her presenterer du et bilde som forteller en historie om sider ved vår tid og det samfunn vi lever i. Når det er sagt er det vel allikevel om vi vil det eller ikke begrenset hvor lenge og hvor intenst en kan leve med de distriktspolitiske nisseluene på seg og. Takke seg for at ting utvikler seg...
Torbjørn K.
Litt på skrå, ja. Som Arild, så synes jeg også du klarer å sette ditt eget finnurlige preg på helt hverdagslige ting. Et bilde jeg sliter med å komme med noen konstruktive kommentarer utover at ''dette like jeg.''

Torbjørn
Tom T.
Har sett på bilde noen ganger, kan se at det har ditt preg. Du har fått mye ut av bilde med skrå stillingen , hadde ikke blitt det samme uten dette.

Bra:)

TomT
Stig Børre E.
Takk for hyggelige tilbakemeldinger. Bildet er fra Kvalsund i Finnmark.

StigB
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu