Bakpart nordpå
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger319
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_332934} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Marcus V.
Herlig Kjell Sigurd! Flotte detaljer, fine farger. Bra fanget!
Avsluttet .
Jeg synes dette ble flott, tupper av støttenner som stikker opp hist å her, sår etter kamper med andre hanner. Mange fine detaljer i bildet. Bra jobba!

Eirik
ingebjørg fyrileiv g.
Bildet har veldig gode toner, og et annerledes utsnitt. -Jeg trakk nok litt på smilet da jeg åpna det, noe som selvfølgelig er fint. Bakgrunnen er strålende, og meget behagelig. Det brune blir en god kontrast. Ellers er det som nevnt mange detaljer, og jeg finner neglene interessante.
Lekkert;)

vh ingebjørg
Thorbjørn R.
Kreativ og fin vri på hvalross-fotoet. Teknisk bra fra deg, som vanlig. Jeg lurer litt på om jeg ville vært foruten kompisene på hver side. Det ville gitt et renere uttrykk, men jeg er ikke sikker på om det totalt sett ville blitt bedre.

Mvh Thorbjørn
ingeborg w.
Morsomt! Her er det mye å se på og jeg er spesielt fascinert av neglene.
Torbjørn K.
Nok en artig og kreativ variant av disse store dyrene. Det tekniske sitter bra, men jeg er ikke helt enig i utsnittet her.

Torbjørn
Tove H.
Utrolig bra - flotte farger - fint utsnitt! Jeg tror jeg ville fjernet antydningene av støttenner - da ville det bli et enda mer skulpturelt preg. Men det var kanskje ikke tanken. Formene gir mange assosiasjoner - liker dette!
Hilsen Tove
Øyvind A.
Skikkelig bra! Her har du klart å lage et både morsomt og fengende hvalrossbilde litt utenom det vanlige. De diskrét plasserte støttennene oppleves som helt logiske, og passer naturlig inn i settingen. Det er også fint at du har fått med antydninger av landskapet bak.

Ganske estetiske former for øvrig - hvem skulle trodd det?

mvh
Ø.
Kjell Sigurd S.
Takk for kritikker. Ulike oppfatninger om utsnitt og annet er stimulerende. Tennene er tatt med i bildet for å gi et hint om hva slags dyr dette dreier seg om. Har tilsvarende bilde uten tenner også., men jeg valgte altså dette. En hvalrosskoloni på land er forresten både utfordrende og spennende i fht å finne interessante gode utsnitt og motiver. Jeg skal definitivt tilbake :-)

Kjell S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu