Dølehest i tåke
Bildet inngår i albumet Hester -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-08-15 10:51:42
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2008-08-15 10:59:23
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger291
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_333036} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Ole Walter S.

Hei Ingeborg, da jeg så thumbnailen til dette bildet, tenkte jeg med en gang at dette måtte være hesten din. Et flott bilde med skarphet, fin stemning og bra skarphet.

Ole Walter
Irene O.

Flott bilde, med god stemning og utfyllende naturomgivelser. Klipp og lim? Godt utført. Jeg kan ikke se hvor det er klippet og limt:)
ingeborg w.

Takk for så kjappe og positive kommentarer! Irene, klipp og lim nei, vi har da beiteområder... Det er en grunn til at magen henger halvveis til bakken på slutten av beitesesongen.
Oddvar B.

Jeg synes det er et flott bilde. God komposisjon og skarpt der det skal være.
Hesten i landskapet får meg til å tenke på saga/vikingtiden.
Bra eksponert, svart hest er ikke det enkleste å gi seg i kast med.
Bra jobba!
Oddvar B.

Jeg synes det er et flott bilde. God komposisjon og skarpt der det skal være.
Hesten i landskapet får meg til å tenke på saga/vikingtiden.
Bra eksponert, svart hest er ikke det enkleste å gi seg i kast med.
Bra jobba!
Bjorn F.

Et nydelig lys du har fanget denne flotte hesten i Ingeborg. Meget velkomponert.
Hilsen Bjørn.
Ann Kristin S.

Nydelig hestebilde i skodda. Hesten står der så svart og staselig. Stilig med tåka bak som lager en spesiell stemning til bildet. Flott hest.
Var hos ei venninne her en dag som har hester. Klagde til henne over hvorfor strømgjerdene som regel er hvite. De blir så synlige på bilder. Fikk til svar at de må synes skal vi ikke gå på dem i mørket, og det har hun vel rett i at er lurt. Gjorde ikke noe med strømgjerdet på dette bildet, men jeg kloner ofte bort disse gjerdene, ryddemani som jeg har!
Mvh Ann Kristin
Steinulf L.

Vakker lys og flott hest. Balansert komposiosjon og et fint inntrykk av tidlig høst.
Torbjørn K.

Velkomponert og stemningsfullt med tåka, men jeg synes kanskje bildet blir noe kjedelig. Det blir hverken landskapsbilde eller hestebildet, så da føler jeg at det faller midt mellom to stoler.

Torbjørn
Marcus V.

Bra komposisjon, godt teknisk. Fine farger. Du har klart å formidle tåkestemningen meget godt.
ingeborg w.

Takk for kommentarer alle sammen! Ann Kristin, strømgjerder er noe dritt på bilder, men her orket jeg ikke begynne å clone.
ingebjørg fyrileiv g.

Det er forøvrig et helt greit heste-i-skodde-bilde, men jeg synes ikke at det er så mye mer enn det. Jeg lurer på om jeg savner en bedre skarphet, og kanskje mindre dybdeskarphet. Gjerdet gjør meg forøvrig ingenting, når det først er der. Hva er det hvite på mulen? Det tar litt oppmerksomhet.

vh ingebjørg
ingeborg w.

Takk, Ingebjørg, bilder av kjæledyr er litt vanskelige synes jeg. Det er ofte vanskelig å vurdere om en liker bildet fordi det er bra eller fordi det er dyr en har et forhold til. Her synes jeg det ble litt annerledes med tåka, hesten står pent og haugen i forgrunnen gjør det til litt mer enn et rett-på-bilde som jeg forøvrig har hundrevis av bilder av. Jeg har lagt ut en versjon to hvor bare hesten er skarpet opp og den er mer skarpet opp enn den var. Det hvite på mulen er forøvrig en snipp, altså det er hesten selv som har en hvit flekk der, akkurat som den har litt hvitt på ene beinet.
ingeborg w.

Når jeg sitter og skarper opp ser jeg at fokuset nok ligger på ryggen til hesten, det er ihvertfall den som blir skarpest.
Kjell Sigurd S.

Det er noe med at alt vær er fotovær. Fin gråværsstemning. Ser ut til at hesten ønsker seg under tak. Synes utsnittet er ok, men at haugen til høyre dominerer litt mye. Kanskje en større blender ville isolert hesten noe bedre fra omgivelsene men samtidig opplever jeg bildet å inneholde noe om miljøet rundt som er bra også. Forøvrig opplever jeg v2 som en forbedring.

Kjell S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu