To naust ut mot Vestfjorden
Så måtte dagen komme da min crt-skjerm tok kveld. Ergelig spør du meg. Med lånt skjerm av min sønn ble det litt fremmed arbeidverktøy dette og ikke helt sikker på resultatet. Nytt må jo til og tar gjerne imot gode råd på lcd.
Bilde her er tatt på Storfjell for noen dager siden. Kveldsstemning er vanskelige greier i slikt blandet lys. Samtidig bader Lofoten i fine farger nå på sensommer når forholdene ligger slik til rette som her. Midtnattsolen er borte og det sjømmes. Det forteller at høsten er på tur med sine lune sider. Da er det delig og sitte her ved fjorden og lytte til Åge Aleksandersen '' Mykji lys og mykji varme''.
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon AF-S DX 17-55mm f/2.8G IF-ED
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger227
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_333113} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
John B.

Hei
Synes dette var kjempelekkert med sin ro og harmoni, Likte dette...
John B.
ingebjørg fyrileiv g.

Jeg synes at bildet har en veldig god ro, samtidig som himmelen er intens og glødene. Tonene sitter godt, så du trenger ikke å være rett for det (iallefall dømt fra min skjerm). Motivet er kanskje ikke så spennende, men det holder til et harmonisk kveldsbilde. Som jeg savner Lofoten...

vh ingebjørg
Steinulf L.

Svært vakkert på min skjerm også, med varme fine toner. Et flott landskap.
Inger Anne Maritsdotter V.

Malerisk og vakkert med et fint lys.
Syns også at komp. balanserer veldig bra her.
En god reklame fra lofoten dette, Roger:-)

Mvh Inger Anne
Roger K.

Hei og takker for hyggelige kommentarer til bilde. Mange flott stunder som oppleves nå på sensommer også. Nå skal jeg ta meg siste rest av sommerferien og tar kursen langs kystriksveien og ned til Trondheim.
Roger
Inger-Lise S.

Hei Roger!
Ikke bry deg om skjermen, så lenge den er riktig innstilt ;-) Har 3 laptoper her, + 1 stasjonær (nybestilt over hodet mitt) som jeg ikke vil ha.Derved avbestilt... Greit å ha tingene samlet.............
Med din erfaring med naturfoto vet du nok, og derfor finner jeg dette motivet meget bra. Men gode motiv er lette å fange.........spør du meg. Du har fanget mer. Lyset er meget bra. Jeg liker det. Jeg liker også ditt valg av komposisjon.
Mer usikker er jeg på om du burde gitt mer kontrast,- men som sagt,- jeg er usikker............
Liker bildet ditt uansett.

Inger-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu