Traveller
Det hadde vært kjekt med noen kommentarer til dette forsøket...
Til de som stilte spørsmål i OKK - dette er et av de få som er laget etter en ''forhånds-ide''...
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger367
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_33325} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Ragnar W.

Nei dæven, et bilde uten båt? ;-)

Vet jo ikke hva forhåndsideèn din er men jeg kan jo forsøke å gjette. Noe med Redd Barna? Eller det lille menneske i en stor verden? Om å miste et menneske?

Ellers får jeg litt assosiasjoner til noen av Frans Widebergs malerier med mer eller mindre abstrakte menneskekropper ''flytende'' rundt.
Bent S.

Ja, det virker nesten som en visualisering av ''På rett vei mot Omega'', dette her. Føler at det blir noe rart med bena til de 3 nærmeste ''flyverne''. Litt støy i skyene, men fargene er varme og fine og komposisjonsmessig er det jo nesten ''gj. snitt'' over bildet. Men det er noe med de bena... Fint å høre at du planlegger bildene etter ideer.
Mvh. Bent
Eskil O.

Mange budskap i dette bildet, ikke sikker på hva du sikter til, kontrastrikt, fargerikt,,,,,tror tittelen har medvirkning til forståelsen av bildet.

Eskil.

Eskil.
Hege Helen R.

Liker absolut ideen her, Synes det blir litt mye støy i himmelen. Lurer på hvordan det hadde gjort seg i sv/hv. Artig når man kan sette ideer ut i livet, spes. når det blir så vellykket som jeg synes dette er.
Hege :-)
Erlend M.

Stilig!! Passe sykt og abstrakt uttrykk i bildet. Litt for mye støy. Ramme mangler.
Avsluttet .

Litt for stort skille mellom høyre og venstre del av himmelen, hvor det og er litt for mye støy. Hadde vært stilig å se gruppen litt mere sammen, med enten hendene eller bena samlet sammen eller på et punkt.
John G.

Dette handler vel om å miste noen? Om trioen representerer en eller flere er ikke godt å si. De er iallfall like å se på. For meg blir de igjen, mens personen - eller den reisende - som er på vei inn i lyset - eller tunnelen - har tatt fatt på sin siste reise. MEN det skurrer litt allikevel, i.o.m. at alle er helt like. Alle er samme person, liksom...
Ellers liker jeg at det er litt grov struktur i bildet, og at det lyse partiet - tunnelen - brenner ut.
Enig med Bent at det blir litt mye ben...
Spennende bildemakeri...
John :-)
Avsluttet .

Synes faktisk at personene i klyngen forstyrrer. Tror det kunne vært nok meg den ene som forsvinner inn i lyset.
Ellers et spennende utgangspunkt.
**
<font color=''#0000FF''>~Ivar~</font>
Trine Ø.

Er enig med det som er sagt om beina til de i forgrunnen. Synes også at de tre forann blir litt pålimte... hvis du skjønner hva jeg mener. Bakgrunnen er kornete og uklar, mens disse tre blir veldig konkrete i forhold. De burde kanskje heller ikke være helt like heller? Liker ideen din veldig godt og han som allede har reist synes jeg ligger fint i bildet.
Ellers må jeg si at jeg likte foredraget ditt hos oss i OKK godt, veldig inspirerende!
TrinePine
Aleksander J.

For mye New Age etter min tunge. Bildet hadde vært bedre uten trekløveret i forgrunnen, men det hadde vel brutt for meget med din idé bak bildet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu