Isfjorden
Sommerkveld i Isfjorden, Svalbard 2008.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger510
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_333448} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Georg K.
One of these images I simply feel that I would like to express some admiration .

Excited by the subject - left with only positive impressions when looking at your photo, and on the edge of being a bit jealous.

The pleasure of looking at this image is of course a sign of maximum possible confirmation - in the sense of '' yes, this is a valid, impressive landscape photographic image ''.

I'm not in a position to come with more concrete feedback - I guess sometimes it simply happens that not much more can be said.

The only thing I can say, is that when looking through your images I do get a sense of generosity towards the subject as a first impression of you as a photographer.

It is a beautiful photography of a majestic landscape.


Robin J.
Svalbard på sitt beste. Enormt skiftende lys og vakkert som du helt klart formidler på en utmerket måte her. Mvh RJ
Stian H.
Det var jammen et lekkert lys, over et nydelig landskap! Trenger vel egentlig ikke å nevne den lyse skyen, men jo da, utrolig flott! Den (de) sammen den lyse sjøen skaper en flot kontrast til det mørke.Likte dette meget godt!

Stian
Torbjørn K.
Dramatisk og flott lys her. Den opplyste skya på himmelen er selvsagt viktig, men jeg synes og den lave vannlinja fungerer bra. Jeg synes ikke utsnittet fungerer 100%. Etter min mening blir kanskje bildet noe ubalansert av at skya er såpass lavt til høyre på himmelen. Hva med et kvadratisk utsnitt der skya er nokså høyt oppe midt i bildet?

Torbjørn
S. N.
Har ikke noe fornuftig å si ut over at dette er særs lekkert. En flott demonstrasjon i hva en fotograf kan få til om han ser lyset ;) Hilsen Silje
Thorbjørn R.
Flott stemningsskildring fra et nydelig arktisk landskap. For uten lyset og skyen er mønsteret snøen danner på fjellene bak viktig.

Mvh Thorbjørn
Aina s.
Nydelig harmonisk bilde. Jeg har tittet litt på de andre bildene dine også, og er imponert. Du formidler lys, stemning og farger på en flott og allsidig måte.

Mvh Aina
Odd E. k.
Hei Kjell Sigurd!

Meget flott blåtone i bildet blant de tidløse fjellene. Flott lys ned fra skyene og en fin kontrast til den lyse vannflaten. De lyse skyene på himmelen gir en fin balanse og kontrast mot de mørkeblå skylagene. Flott fanget i et fint utsnitt!

Mvh

Odd E.
anders s.
bildet er bare en nytelse å se på
anbefales
mvh anders
Marcus V.
Nydelig! Fantastisk stemning presentert på en fabelaktig måte. Herlig!
Ivar B.
Herlig lys og landskap fint formidlet. Jeg synes komposisjon og utsnitt fungerer bra, men tror også at TK sitt forslag også kunne bli like bra. Nyter dette! Mvh Ivar.
Geir Arne M.

Kjell Sigurd , dette er et bilde med mystisk stemning. Lyset på skydotten løfter bildet. ''Jesuslyset'' er også med og gjør bildet spesielt.

Bra...

mvh geir
Pål E.
Flott sky og stemning. Komposisjonen/utsnittet forblir din største utfordring.

mvh, Pål
Kjell Sigurd S.
Takk for hyggelige kritikker, generøse ord og for anbefaling. Ulike oppfatninger om utsnitt/komp er bra. Lav vannlinje og den lyse skyen plassert i det gyldne snitt er valgt bevisst, men jeg ser også at andre versjoner kan fungere. Utsnittet er forøvrig tilnærmet originalopptak så beskjæringsalternativer finnes uten alt for stor forringelse.

Kjell S
Terje S.
Kjempeflott Kjell Sigurd. Blir ikke helt dus med kompen og kunne faktisk tenkt meg bilde uten vann men liker det slik det er presentert også.


Terje
Kjell Sigurd S.
Takk for det Terje. Testet det uten vann før jeg ble enig med meg selv om utsnitt og syntes selv at vannet tilførte noe. Lyset som slipper gjennom midt i bildet fikk et sted å ''lande'' når vannet var med. Ved nærmere granskning tror jeg at ferdig versjon vil bli beskåret et tanke oppe for å fjerne den noe lysere overgangen enkelte steder.

Kjell S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu