Det er godt for en liten tass å ha en god venn!
Gulliver ble fra første dag i familien vår adoptert av nabokatten Lillepus. Lillepus er 6 år, kastrert, 6,2 kilo og usedvanlig snill mot andre katter. Han tror han er udødelig for ligger på veien, stopper biler og følger etter hunder samme hvor store de er. Lillepus har tatt Gulliver under sine vinger: vasker han, deler maten sin med han, leker med han og vi tror at han oppdrar han. Dyrlegen mener at Lillepus er redningen for Gulliver siden han ble tatt fra moren sin altfor tidlig. Det er rørende å se godt vennskap mellom dyr.
Bildet er litt trangt i nedkant, men jeg liker det likevel. Av og til er det synd at bilder ikke har lyd - for her males det!
Bildet inngår i albumet Gullivers opplevelser. - Gulliver vil forhåpentligvis vandre rundt i Bureiserveien i mange år. Vil prøve å dokumentere hans opplevelser fra kattunge til voksen.
Utstyr
  • Nikon D70s
  • AF-S Nikkor 70-300VR
  • Brennvidde102mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/320s
  • Nei
  • AnnetISO 320
    Håndholdt
    -0,7EV
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger267
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_333859} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
elin a.

Å som de koser seg.
Godt du har en voksen katt som hjelper deg med oppdragelsen på lille Gulliver.
Ha en strålende dag.
elin
Avsluttet .

Flott pusekosebilde full av sjarme Ann Kristin. Synes jeg hører murringen.
Liker dette.
Mvh. Eivind 8~))
Trine Alice R.

Så koselig bilde!! :) Ser du er glad i dyr. mange fine bilder av alle slag!!
Håvard S.

Gokvellen Ann Kristin!

Flott Gulliver får god omsorg både av deg og nabokatten.
Her tror jeg den får en god start!
Ser ut som de koser seg noe innmari.
Flott og koselig bilde!

Mvh. HåvardS
Ann Kristin S.

Hei Elin, Eivind, Trine og Håvard
Elin: Å være så fortapt i katter som jeg er, er en dårlig kombinasjon med fuglefotografering. Men løsningen er å ta med Gulliver og Lillepus i Bua.
Eivind: Ikke noe er koseligere enn en malende katt. Hunden vår har lært seg å male. Han er oppvokst med katt og tror det skal være slik når han legger seg.
Trine: Noen liker natur, mennesker, bygninger - andre dyr og jeg er nok av den sorten. Over alt finnes det søte vesener som kan fotograferes.
Håvard: Blir mye katt om dagen. Veldig fotogene disse skapningene. De er søte i alle vinkler.

Tusen takk for hyggelige tilbakemeldinger fra dere alle sammen.
Mvh Ann Kristin

Øyvind S.

Nært og kjærlig i katte verdenen dette Ann-Kristin, synes du har fanget en fin situasjon her, nærhet er viktig ikke bare for mennesker, godt utsnitt og fortelling... bra
mvh Øyvind
Avsluttet .

Nabokatten våres skremte livlorten ut av mi Trulti, og hun bærer ennå preg av de første møtene med nabokatten.
Nært og fint, skarpt så det suser, og gode farver. Kosebilde.

mvh arild
Avsluttet .

Hei! Så herlig dette var da, godt Gulliver har en lekekamerat og nabokatten går vel inn i oppdragerrollen. Flott og koselig bilde. Mvh Liselotte
Ann Kristin S.

Hei Øyvind, Arild og Liselotte
Tusen takk for koselige og fine tilbakemeldinger til mitt kattekosebilde.
Ja, dere sier at bildet er ikke bare koselig, men bra teknisk også. Den meldinga blir jeg vel mest glad for - ellers kan vi starte en katteklubb (:
Mvh Ann Kristin

Anke S.

oh så søt,Ann-Kristin!
tenk å kunne ha d så koselig med naboen,når mamma blev borte.dere hadde flax med d,ja og d r så bra for alle sammen!
et nydelig harmonisk bilde og j beholder d suget etter en ny hund eller katt,eller begge deler,men ikke enda.neste x vi r i Oslo,vil en venninne gjerne til Fotgården,mistet sin kjære Hund for tre år siden og savner han like mye.Kanskje der,vi vil kjøre dit isammen,skjer noe spesielt og vi bare r nøtt å ta med oss et lite vesen,som trenger en kjærlig eier.
Mange hilsener fra Anke
Tove H.

Purr! Nært og fint situasjonsbilde. Fint utsnitt.
Hilsen Tove
Ann Kristin S.

Hei Anke og Tove
Anke: Jeg synes absolutt at du skal bli med din venninne til Fod-gården i Oslo - eller utafor Oslo et sted. Der finner du garantert en ny kamerat til deg selv og din venninne. Jeg hadde vel tatt med alle sammen..... Å skaffe seg et dyr på denne måten er vel det aller beste. Tenk å komme nettopp hjem til deg når en har hatt det stusselig og sitter bare der og venter på et nytt hjem.
Skulle gjerne gjort det samme. Lykke til!

Tusen takk for hyggelige tilbakemeldinger. Ikke noe er så søtt som katter og jeg er helt fortapt i dem. Ja, jeg er mye sint på Gulliver som ødelgger møbler og er rampet hele tida, men elsker han også!
Søndagshilsen fra Ann Kristin
Anke S.

Hei Ann-Kristin,ja d r fare for ,at man får en stor konflikt,med å reise dit,hvor d r så mange ,som venterpå snille mennesker.Venninna mi har nå fynnet en hund på nettet ifra Ungarn,som hun falt for.Hunbare følte ,at d var hennes hund og hun mener at d r en blanding av hennes Happy og vår Boy.
Hun får han i beg. av okt.Hun r så spent og j også.
Hun bare hoppet in i d og d blir håper j vellykka!!!
J må vente lidt lenger og kanskje også vi en dag føler d som riktig,når vi går inn for d,men som j sa,om 15 år r vi 80 år og igjen kommer vi til å få d så vont,hvis ikke vi dør før,men man skal jo ikke ta sorgene på forskutt.Rett har du,at vi ville få gleden tilbake med et nytt lite vesen,som r der hver dag og søte r de alle sammen på hver sin måte.
Ønsker deg en god dag og lille Olliver r jo bare såååå søt og heldig på mange måter,for ex. med naboen.D kan ikke alle si ,dessverre,hva man av og til hører av noen som r redde for feil nabo,men de r igjen ,ikke ta sorgene på forskutt.
Hilsen fra Anke
Ann Kristin S.

Hei Anke
Bildet ble tatt for en måned siden og Gulliver har vokst masse på den stunda. Nå har han skikkelig overtaket over stakkars gamle Lillepus.
Hyggelig å høre om hunden fra Ungarn som får komme til et godt hjem. Hopp i det du også. Dyr er godt å ha for sinn og sjel.
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.
Mvh Ann Kristin
Anke S.

hei igjen ann-kristin,j sier takk hj.for svaret ditt!
j leste,at gulliver nå r kastrert.
en venn av oss fortalte meg at hun hadde kastrert alle 8 hundene sine, i sin tid.j var imot d,viste for lite om d.boy trengte jo ikke d,han var så rolig av seg.ser du på han mexikanske hundepsykologen,som hjelper folk med sine hunder,der de for d meste gjør alt feil.,for å kunne få en fin hund.han r bare sååååå bra og han mente ,at alle hanhunder har gått av å kastresres ,for å få d bedre med seg selv og andre.alt blev så mye bedre på den måten.
j må jo bare tro på han,han som r istand til å få de ødelagteste hundene til å bli grei igjen.
venninna mi får hunden sin den 15.okt.
vi fikk idag endelig asken til boygutten vår.
j tente mange lys og satt på fin musik,vivaldi og bethoven.
denne veterineren spurte,hvilken urne vi ville ha, uten å kunne vise oss et bilde,et expl.
så ba j om en enkel,tenkte på den i pappmasje,som min venninne fikk med happy,fordi hun ville at den skulle være økologisk,men j ville sette den etterpå i noe,j ville synes ville være fint.
først måtte vi vente i nesten 4 måneder og så kom min mann kom hjem med en plastepose og j ser in i den og ta ut en hvit plastbox og spurte,om d r en peperkakekeksboks. Nei d var en box med boy's aske.
synes nå d r svak ,d også, at hun ikke hadde i d minste en tilnermelsvis lidt grei urneform,du vet lidt lik en potpurryskrukke.
men nok av d,j la den i min sønn's kaketine,som ikke noen gang blev brukt til d,men var full av telys.så der står den nå ,i vår tv krok,d var jo der han satt mest med oss på sin toseter,vedsiden av meg,sånn at j kunne klappe han ,så mye,som han tolererte d. han var jo en usikker hund og ville bestemme selv,hvor nær vi fikk komme,men han ga seg over for min intense belagring og som belønning ,måtte j slippe han ut etterpå ,hver gang.
r så spent,om hunden som kommer fra ungarn holder d ,de lovde,skal være veldig kosete,kastrert r han også og da vil livet hans og hennes igjen bli mere meningsfullt og koselig.
j har ikke vært så aktiv i d siste i denne forsammling,var lidt mere opptatt på tysklands fotosider.mye spennende derogså,bl.a.Apophysik,et programm,med d man kan lage fantasibilder av alle farger og former.
har ikke hatt tid til å prøve d selv,men vi har jo alle fynnet vårt felt,så som du med såååå
fine fyglbilder og gulliver og den fine hunden din!
kan du forstå,at d r ganske ok,å ikke måtte ta bort hunde og kattehår på en stund?selvfølgelig finner j enda noen hår av boy,men d kan også være nikas ,som kommer isammen med min sønn på besøk,når han får tid.d r ikke så ofte.begge jobber og jenta må hentes og ,og ,og.
kjære ann-kristin,d blev mye igjen og nå skal dere være hilset så mye og ha d flaks i hytta di.ønskes deg av anke
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu