Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger328
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_334426} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Hans-Christian R.
Liker veldig godt damen som er reflektert i vinduet, men bartenderen blir helt forstyrrende. Han har en helt annen stil og det er veldig synd at han ikke er frøsset. De to delene krangler om fokus i bildet. Jeg ville beskjært det slik at damen får den fokusen hun fortjener. Hadde bartenderen vært frosset, kunne dette fungert som to bilder tror jeg. Det beste hadde nok vært om han ikke var der.
Jani F.
Hei! Ein hastig bartender som iler til for å behage damen i rødt passer bra syns eg:) Eg syns bilete formidler det slik som det er. Gjestene er der for å slappe av og roe seg ned etter byens kjas og mas, mens bartenderen framleis er på jobb og må vere i stadig bevegelse. Ville derimot fjerna den rosa menyen på nærmeste bord (trur eg...) Likte dette:)
Mvh Jani
Tove H.
Synes bildet er bra komponert med sine linjer og fin plassering av hovedpersonen - damen i rødt. Liker ideen med mannen som iler til for å servere henne. Begge må være med. Bra fortalt.
Hilsen Tove
Dag T.
Fint sammensatt bilde, passe komplisert. På denne skjermen virker det litt blasst, og jeg lurer også på om vi ville sett damen enda bedre med litt mer kontrast
Thorfinn B.
fantastisk øyeblikksbilde med the lady in red.

Bartentendern er jeg usikker på om tilfører eller forstyrrer bildet, men jeg trur jeg heller til at han bør beskjæres bort for å rendyrke motivet. Da trur jeg historien rundt damen (og hennes ensomhet på bupen) blir forsterket. Dog, det betinger at du også beskjærer bort litt i venstre kant...slik at kaffekoppen blir borte). Spill på flater blir også sterkere og komposisjonen blir dristigere. Herlig!

Godt å se at du har kommet deg opp av vannet :-)
Eli R.
Damen alene syns jeg ikke hadde vært nok til å holde på oppmerksomheten.
- Eli
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu