Båthuset på nedsiden av hytta
Ved elveoset ved ''Nedre Bukfyll'' i Sør-Aurdal - et kjempebra ørretvann - ikke langt fra dette båthuset ligger hytta vår.
I gammelskogen rundt vannet vandrer mange av skogens dyr, traner er årlige gjester.
Synes bildet ble greit - men kanskje litt trangt oppe til venstre.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger236
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_334541} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Arild P.

Fint landskapsbilde dette synes jeg. Komposisjonen er fin. Skarpheten er fin synes jeg. Hytten er noe trengt opp til venstre som du selv sier. Lyset kunne hvert noe bedre. Slik det er her skaper det kraftige skygger på hytten og skogen bak, noe som jeg synes blir litt vell kraftige.

Arild
Per Harald G.

Eg likar svært godt fargenyansane du har fått fram her. Kompen er også bra, med båthuset og båten som blikkfang. Det einaste eg er litt usikker på er det uskarpe sivet nederst... Hadde det fungert bedre viss det var skarpt, eller ikkje var der? Eg er ikkje sikker...
Hans-Jørgen H.

Halloien Nils!

Hadde gjerne sett noe mer luft til venstre for båthuset ja.
Ellers et idyllisk landsskapsbilde.
Muligens en smule hard å farvemetninga.
Må være et toppers sted å ha hytte oppi Sør-Aurdal ja med villmarkssus i tretoppene, og der du lever deg inn i de Fønhusske sfærer og eventyr.
Tipper du har lest endel bøker av villmarksforfatteren.

Fortsatt gute sonntagen heime eller på hytta!
Hans-Jørgen
Avsluttet .

God kveld Nils,

Koselig bilde med flotte farger og godt tekn. Fin stemning her.

mvh
Tommy
Avsluttet .

Hei! Herlige farger syntes jeg, fint med siva ute i vannet. Nydelig lys og fin komp. Jeg likte det, herlig stemning. Mvh Liselotte
Øyvind S.

Synes dette ble et idyllisk bilde, godt komponert med huset og båten fint plasert i billedflaten, du nevner selv mer luft i venstre kant, og det kan jeg være enig med deg i, synes lyset faller godt inn her og skaper varme og harmoni i bildet, synes også fargespillet fra forgrunnen gjennom vannet med det dyp grønne, så over i den gulgrønne engen gjorde mye for bilde... fint stemningsbilde... bra
mvh Øyvind
Jarle S.

Fint stemningsbilde med friske farger og god komp.Som flere andre har nevnt
kunne også jeg kunne tenkt meg mere luft på venstresiden.Synd at ikke graset i forgrunnen er skarpt også,da ville dette vært meget bra.

Mvh
Jarle
Jonny S.

Hei Nils C.
Syntes det var et idyllisk bilde av båthuset , veldig fin stemning,men jeg syntes nok at fargene var nok litt i det skarpeste laget de kunne kanskje vært dempet lite grann,men for all del bra.
hilsen Jonny
Ole-Kristian T.

Hei Nils C, det meste er vel sagt, jeg synes motivet var særs idyllisk, men synes alt tilter litt ned til høyre. Kanskje det er bare i mitt hode det tilter..? Nydelig lys i bildet :).
Jóhann Á.

Hei Nils!
Kjempebilde! Det eneste jeg savner er litt mer plass på venstre siden, som du selv peker på. Ellers liker jeg lyset, fargene og fargesjatteringene.

MvH, Johann
Odd E. k.

Hei Nils Christian!

Et fargerikt bilde i et flott lys, der skarpheten er meget bra. Fin lagdeling a i motivet der komposisjonen og utsnittet også ble meget bra. Flott fanget stemning!!

Ha en fin fotouke!

Mvh

Odd E.
elin a.


Nydelig bilde.
elin
Hilda Hol E.

Hei Nils Christian.

Dette var et nydelig sensommerbilde. Fint lys, farger og dybde.

mvh Hilda.
anders s.

god kveld nils christian
synes dette ble et stemningsfullt bilde fra ''valdres''
liker godt di flotte fargene i bildet
mulig hytta skulle ha gått klar fra bildekanten,men det er bare småpirk
mvh anders
Arvid B.

Herlige kontraster i lys og farger du får fram her. Det mørke sivet i midten gjør mye av motivet her. Ikke alltid lett å lykkes med slike motiver i sterkt sollys, men det gjør du her. En enkel og grei komposisjon som fungerer fint. Ha ei fortsatt fin fotohelg!

mvh

Arvid B
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu