DRY GIN
...Joa..
Åpen for tilbakemeldinger(:
Syns det faktisk ble litt tøft...
Utstyr
  • Olympus E-510
  • -
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_300481} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Frank K.

Tok litt tid før jeg oppfattet at det var et ansikt og hender bak flaska. For meg virket det som flammer laget av et dataprogram til å begynne med. Fint eksponert og godt utført arbeid, selv om jeg ikke helt vet hva det sistenevnte består av da. Penere i fullskjermsvisning, hvor den svakt antydede rammen vises. Kunne kanskje vært bare en pixel tykkere? Eller kanskje ikke? det var vel kanskje denne som fikk meg til å myse nærmere etter på detaljene. Resultatet ble absolutt severdig.
Camilla J.

Tusen takk for tilbakemeldingen!
Ser selv at det faktisk ble litt for mørkt til å kunne se at det er hender og ansikt som er bak flaska, skal lysne det litt og legge ut en ny versjon:)
Leif Arvid Ø.

Det ser ut som øynene hennes ser i forskjellige retninger, og det er lit creepy. Hun gjør nok ikke det, men det er litt mørkt i iris, noe som får øyet til å se ut som om det ser utover. Hvordan fikk du refleksjonene i flaska? Redigert? Bildet hadde kanskje fått litt mer smell hvis bakgrunnen var helt svart, og ikke full av støy. Ellers et veldig stilig reklamebilde.
Camilla J.

Det er lyset i lampa som skinner slik at det ser ut som øynene hennes gjør det, men ja... Litt creepy!
Det er ikke en vanlig flaske, det er en lampe, så lyset var inne der fra før:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu