Water in the sky with diamonds
Utstyr
  • Olympus Camedia
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger110
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_3356} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Torbjørn V.

Hm...jeg vet ikke helt. Det er liksom noe som mangler liksom, uten at jeg er i stand til å sette fingeren på akkurat hva.
Haje Jan K.

En ball. Hadde det vært en rød ball ''under'' vannbuen, så hadde bildet vært perfekt. Det blir på en måte litt innholdsløst og kanskje til og med litt ''fargeløst'', tror jeg. Teknisk synes jeg bildet er tøft (du sier ikke no om hvilket camedia kamera du bruker, men jeg hadde ikke klart det med de to jeg har prøvd - noe som forsåvidt sier mer om Olympus enn om meg, tror jeg)
Tom B.

Kameraet er Camedia 1400 L. Ikke all verden til oppløsning, men mer enn godt nok synes jeg. Til opplysning er bildet ferdiggjort på lerret i en meters bredde. Funker fint det.
Apropos ball - jeg er nok ikke enig i det. jeg liker det enkle og litt forunderlige....
Himmelen er den samme som på ''fool on the hill'', mens vannet er noe fra en fontene i Frognerparken.
Carsten A.

Enkelt og litt underlig, ja. Jeg får likevel ikke dette til å stemme helt, uten at det er lett å sette ord på det. Det begrensete fargevalget er utmerket, og forslaget om en rød ball ville etter min mening ødelegge totalt. For min del liker jeg ikke den litt mørkere kanten (til venstre) på vannet.
MVH CA

Tom B.

Nei, det er jeg helt enig i. Det er et maskeringsproblem og jeg vil forsøke å gjøre det bedre.. Tro meg - det var vanskelig nok som det er, men litt flisespikking til så blir det nok bra (dersom tålodigheten rekker til)..
Carsten A.

Takk, jeg har selv hatt det problemet mange ganger (på helt andre billedtyper, riktignok), så det var nok defor jeg så det så lett. Jeg prøver meg ofte med ''border'', for å isolere ''kant'' el. overgangsproblemet, legger det som er i ''border'' (med el. uten ''feather'') ut på en layer, som så behandles etter happening-metoder.
MVH CA
Fotograf Morten H.

Tror at en større kontrast mellom skyer og vann hadde gjort seg. Det går liksom litt i ett, ''vanskelig'' å skille hva som er hva. Bildet mangler et interesse punkt. Bedre uten skyer kanskje?
Tom B.

Takk for tipset om ''Border'' - det har jeg faktisk aldri sett før. Hva med ''Displace'' som du nevnte for en annen ? Er det et standard filter, eller noe du har kjøpt ?

Flotte bilder på hjemmesidene forresten - og nesten deprimerende dyktig utført.
Tom B.

Takk for tipset om ''Border'' - det har jeg faktisk aldri sett før. Hva med ''Displace'' som du nevnte for en annen ? Er det et standard filter, eller noe du har kjøpt ?

Flotte bilder på hjemmesidene forresten - og nesten deprimerende dyktig utført.
Carsten A.

Det er jo et gjennomgående trekk når en skal legge flere ting sammen at kantene (overgangen, grensen = ''border'') kan skape problemer som må håndteres. Jeg fant ut for en tid siden at det noen ganger er lønnsomt å isolere problemet ved hjelp av ''border''. Egentlig bare standard problemløsning: Finn problemet, isoler det, løs det.

Tror det må være en annen som har sagt noe om ''Displace''.

Forøvrig virker bildet her mer og mer merkelig og interessant på meg. Dette er en unik idé, smakfullt gjennomført bortsett fra det punktet jeg har nevnt (venstre kant skal vel egentlig skinne, snarere enn å være litt grå?).

Alle forslag om røde baller, tilføring av ''interessepunkt'' (hva med ''svevende naken dame'' for å gjøre dette til en vemmelig klisjé) må unngås, og det ser jeg med tilfredshet at du tydeligvis er enig i.
MVH CA
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu