En flik av Bakklandet
Bakklandet; et tidligere arbeiderstrøk ved Nidelva, har utviklet seg til en liten oase i Trondheim, med sjarmerende små hus og kafeer og restauranter for alle typer lommebøker. Bildet er tatt fra inngangangspartiet til Cafe Gåsa.
Utstyr
  • Nikon Coolpix 858
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger187
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_33622} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Povl Kjeld H.

Hej Fred.
Flot komp. Farverne er rigtig pæne, jeg synes godt om den måde du har taget billedet på porten danner en god ramme.
mvh povl
Bent S.

Kjempefint komponert. Bildet ditt gir et godt inntrykk av miljøet i Bakklandet. Men du, det er mulig plakatene på andre siden av gaten skal være der, men de er litt sterke i fargene og tror bildet ville gitt et mer nostalgisk preg uten akkurat de. Vel og merke om det er det du ønsker med bildet, da. Fikk lyst til å reise dit en tur og kjenner nesten duften av nystekte vafler og fersk kaffe i fin samstemmighet med lyder fra gaten og området rundt :-) So long. Mvh. Bent
Fred S.

Takk igjen ,Povl, du er alltid på pletten ! Og takk til Bent, for hyggelig og positiv kommentar: Du snakker om et ''mer nostalgisk preg'', og jeg kan godt skjønne at noen har et nostalgisk forhold til Bakklandet. Jeg er ikke ''Trondhjemmer'' selv, og opplever Bakklandet som et levende og pulserende miljø når jeg en sjelden gang vandrer forbi. Plakatene du nevner er en del av dette miljøet; så vidt jeg skjønner ligger det et sykkelverksted bak døra, og plakatene dreier seg om sykler, og er av det gamle slaget som samlere er så hektet på. Jeg fant det helt naturlig å ha dem med. Men duftene du snakker om, de er absolutt til stede; det ligger 5-6 kafeer/resturanter i umidellbar nærhet.
vh FredS
Stian G.

(digresjon)
Jeg hadde alltid lyst til når jeg bodde i Trondheim å ta et bilde av Bakklandet på kvelden med lett snødrev i lufta (= skomakergata), men det var jo F*** meg aldri mulig. Biler her og bilder der...
(/digresjon)

Bildet er bra, plakatene hører hjemme, men det er likevel bare et snapshot. Hva med å ta bildet engang til med en blitz for å lyse opp veggene inne i portrommet på gåsa.
Har du foresten testet å gjøre det om til s/h?

Fred S.

Stian: Du har et poeng mht blitzen; der og da tenkte jeg ikke så langt. Om gangen in til Gåsa da ville ha tatt noe av oppmerksomheten fra ''eksteriøret'' er en annan sak.
vh FredS
Jóhann Á.

Det syns jeg var bra, Fred! Likte det mørke i rundt og så de sterke fargene ellers i bildet. Bra fanget!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu